• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Ваньо Шарков: Пръстовият идентификатор няма да позволи злоупотреба с лични данни

Ваньо Шарков: Пръстовият идентификатор няма да позволи злоупотреба с лични данни

/КРОСС/Във Варна Ваньо Шарков отново успокои, че системата няма да позволи злоупотреба с лични данни, предаде БНР.

Фактът, че регистрацията става за около една минута най-много, тоест не отнема време и надявам се, всички видяхте, че никъде няма дактилоскопични линии. Филмът „От местопрестъплението" не се прожектира на вашите екрани. Никой вече не трябва да има съмнения, че някой злоупотребява с някакви лични данни, защото такива няма - съобщи заместник-министърът на здравеопазването Ваньо Шарков.

Повече от 70 болници в страната вече са закупили устройства за пръстов отпечатък, съобщи заместник-министърът на здравеопазването Ваньо Шарков. От първи октомври само чрез пръстов идентификатор ще може да се влиза за лечение в болница.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ваньо лявото мадо , що не ходиш да се евеш някаде бе лешпер!

29.08.2016 16:45:57

Анонимен

Нека Шарков и Москов да отговорят на няколко въпроса- Много интересно защо всички журналисти от "свободните" медии не са се сетили да им ги зададат досега а те са следните - Какъв ще е този "номер" и ще си го знае ли населението или ще го знаят само те ? А в този "номер " ще има ли числото 666 независимо къде ще е в "номера" ? А на дясната ръка ли ще сканира или може и на двете ? А този "номер " ще се гравира ли по телата на хората или не , или още е рано ? А ако някои иска може ли и на челото / защото по късно и това ще ви предложат / или не или още е рано ? Това замислено съвсем не е нито от Москов нито от Шарков, ха сетете се от кого е, и съвсем не е за да спре кражбите а целта е съвсем друга който разбрал разбрал.

28.08.2016 06:17:13

Опасни са

Проблема е страшен достатъчно е една холограма да има в новата техника и опасни терористи свалят обемно проникващо декодиращо огромен обем данни за микро секунди

27.08.2016 20:23:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.