• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

ЧЕЗ: Възстановено е електрозахранването на още 28 хиляди абонати

ЧЕЗ: Възстановено е електрозахранването на още 28 хиляди абонати

/КРОСС/ Броят на селищата, в които аварийните екипи на ЧЕЗ Разпределение България възстановиха електрозахранването, нарасна с 55 за последните три часа. С това населените места, в които служители на компанията остраниха повреди вследствие на тежката метеорологична обстановка, станаха 146 от 10.30 ч. тази сутрин. Екипите продължават да се борят с последствията от лошото време и работата ще продължи докато е необходимо.

В област Монтана броят на абонатите без електрозахранване беше сведен до 130. В района на София без електрозахранване са 2 хиляди абонати в с. Долни Пасарел и с. Герман. В област Перник към настоящия момент с прекъснато електроподаване са 10 населени места и 2600 абонати. 25 селища са без електрозахранване в област Кюстендил. Засегнати са 4900 клиенти. В София област броят на абонатите без ток е 700, от четири населени места. Екипите на ЧЕЗ работят по остраняване на повредите в 5 селища в област Благоевград. Без електрозахранване са 1260 клиенти.

„Колегите дават всичко от себе си, за да се справят колкото се може по-бързо с обстановката. Резултатите са налице, макар все още повредите да не са отстранени навсякъде. Разбираме неудобството на клиентите, но сме безсилни пред природата. Призовавам ги да разберат и нашите момчета, които не са спирали дори за вода и храна през тези два дни. Все пак това не са машини, това са хора - техни съграждани. Благодаря на всички, които ценят труда им и уверявам, че работата продължава изключително активно", каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане" в ЧЕЗ Разпределение България.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.