• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Ангел Ангелов е кандидатът на АБВ за кмет на Кюстендил

Ангел Ангелов е кандидатът на АБВ за кмет на Кюстендил

/КРОСС/ Ангел Борисов Ангелов е кандидатът на ПП АБВ за кмет на община Кюстендил. Той бе представен пред медиите в областния град от заместник-председателя на партията Румен Петков.
Ангел Ангелов е на 38 години, семеен с три деца. Завършил е икономика и бизнес администрация в Аризона, САЩ. Бил е ръководител на проекти и обекти в САЩ, а в момента е директор на голям завод. „Ангел Ангелов е с изключително сериозно образование. Той има много силно излъчване, богат мениджърски опит и е най-вече кюстендилец", каза Румен Петков по време на неговото представяне. Допълнителен плюс е, че кандидатът на АБВ в Кюстендил познава много добре средата и със сигурност ще направи една много силна и убедителна кампания, добави Петков.
Румен Петков каза също, че листата с кандидатите на АБВ за общински съветници, която ще бъде представена в началото на септември, почива в много голяма степен на професионалното начало и има много силна териториална разпределеност. „Бих определил, че в Кюстендилска област политическа партия АБВ стои изключително силно", каза още той.
ПП АБВ има хора в деветте общини. От 264 в 200 има определени техни застъпници, като има и 130 предложения за Секционните избирателни комисии, обясни Румен Петков. „В Кюстендил ПП АБВ влиза в политическата кампания с много енергия сила, воля и голямо самочувствие, което е напълно оправдано", каза още Петков. Той представи и останалите кандидати на ПП АБВ за Кюстендилска област - за община Дупница - Даниела Ушатова, за община Сепарева баня АБВ ще подкрепи независимия кандидат Васил Маргин, за община Кочериново - Васил Борисов, за община Бобошево - Никола Караджов и за община Рила - Сотир Попангелов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.