• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Назрява криза с паркирането в Пловдив, чакат се до 50 000 гости на града

Назрява криза с паркирането в Пловдив, чакат се до 50 000 гости на града

/КРОСС/ Назрява криза с паркирането в Пловдив, особено около официалното откриване на Европейската столица на културата,припомня БТВ.

Очаква се в събитието да участват между 30 и 50 хиляди души. От общината все още не са посочили къде ще паркират посетителите.

Заради затворени ключови булеварди автомобилите обикалят с часове, докато намерят свободно място. В центъра на Пловдив пловдивчани и туристи плащат от 2 до 5 лева на час.

В подножието на Стария град има три паркинга. Новопостроени паркинги няма, но в общината се обсъждат три места в различни квартали, които да поемат наплива на туристи.

Паркингът на зала Колодрума, той е общински, съответно е и платен. Това донякъде обяснява защо в работен ден паркингът е абсолютно празен. В началото на следващата година общината трябва да обяви къде ще паркират хилядите гости.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кретенизмът на нас Българите е най-добре показан в Пловдив. Бул. Руски го “ближат“ вече повече от три години. В навечерието на предстоящото събитие Пловдив ще посрещне гостите по- разкопан от всякога. Последните хубави месеци и на тази година бяха пропилени непростимо за да покажем на “ европейското семейство“ какво долно качество народ сме. Остава да се радваме единствено на скулптурата на бай Миле точно пред “ТУГЕДА“- та в центъра, който най-добре легитимира нашия национален кретенизъм. Радвайте се на събитието то е “ОПЪН“ и “ОЛ ИЗ РАЙТ“ И учете езика на господарите, майната му на старото поколение.

30.12.2018 21:58:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.