• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Овчаров: С консултациите се хвърля прах в очите на хората

Овчаров: С консултациите се хвърля прах в очите на хората

София /КРОСС/ С консултациите се хвърля прах в очите на хората. Това каза пред БНР Румен Овчаров от БСП.
Сега наблюдавам с голям интерес. Очевидно на Бойко Борисов са му втълпили, че с имиджа си на боец, бивш охранител, човек на силовите действия повече няма как да има политическо бъдеще в страната. Затова реши да използва по-нежния образ на трите дами, за да смекчи физиономията, да създаде един нов образ на нов, консенсусен лидер, обединител, човек, който след година ще бъде основният кандидат за президент на управляващата партия. Но в крайна сметка нали сме наясно, че това е само прах в очите на хората.
Овчаров заяви, че не може да проумее логиката, по която ГЕРБ изключва от продължаването на преговорите ДПС, с които имат съвпадение по всички точки, защото са участвали в анти ГЕРБ правителство.
С БСП нямат съвпадение по тези точки, имат само по две или три. Но БСП не се включва като участник в това анти ГЕРБ правителство, макар, че това правителство беше създадено именно с мандата на БСП. Това го давам само за пример за това как се хвърля прах в очите на хората, за да се създаде уж илюзията за сериозни преговори, за търсене на консенсус и виждания на програми. Напротив, търси се начин да се представи като общо приемлива една вече решена ситуация.
Според Румен Овчаров няма нито една причина БСП да участва в следващото правителство.
Той е на мнение, че в предрешената ситуация ясно се различава подкрепата на ДПС.
Тази подкрепа, която Бойко Борисов не иска публично, защото това ще накърни обществения образ и ще му попречи в кандидатирането за президент, която той вече си е гарантирал.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Някои хвърлят прах в очите на хората, А КОГА ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ХВЪРЛИ ТОЗИ ПРЪСТЪПНИК в ЗАТВОРА ? Дотегна ни ката ден да го гледаме този нагъл тип да се лигави по екраните и да ни пояснява безочливо нашето безутешно, жалко състояние ! Тази руска марионетка и безгръбначна слуга не спря да граби, краде и мърсува, и все в интерес на Москва...! Идва Видовден и този не трябва да бъде подминат и питан !!!

20.10.2014 17:36:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.