• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG представя иновативни дисплеи на изложнието ISE 2019 в Амстердам

LG представя иновативни дисплеи на изложнието ISE 2019 в Амстердам

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представя своята модерна технология за информационни дисплеи на Integrated Systems Europe (ISE) 2019, в Амстердам, Холандия между 5 и 8 февруари. От прозрачни OLED дисплеи до пълна гама LED продукти, LG може да превърне всяко пространство в напълно функционална дигитална среда и да предостави иновативни бизнес решения, съобразени с нуждите на клиентите.

Дебютирайки в Европа, единственият по рода си дисплей LG OLED Falls ще посрещне посетителите на щанда на LG, благодарение на 88 гъвкави OLED дисплея с отворена рамка. Дисплеите могат да се извият до 1000R, покривайки разнообразие от повърхности, перфектни за приложения, които изискват наистина персонализиран подход. Видео демото на гора, ледник, водопад, виелица и други е единствено по рода си преживяване.

Освен изложбата на OLED Falls, посетителите ще усетят уникалния Transparent OLED Signage на LG, най-съвременния продукт, който изглежда по-скоро като научна фантастика, отколкото като реалност. Проектирани както за търговия на дребно, така и за изложби, действителни продукти могат да се видят ясно чрез 38% прозрачен дисплей, докато видеото или изображенията са поставени пред обекта. Дизайнът на прозрачния OLED може да бъде облицован, което би го направил перфектен за по-широки пространства като автомобилни шоуруми.

Серията LG LED дисплеи LAPE разделя захранващия модул от екрана, което води до ултра тънък профил за опростена инсталация. По-малкият и лек LDM (LED Display Module) позволява по-лесен монтаж и окачване. С компактно разстояние между пикселите от 1,5 до 2,5 мм и яркост до 1000 нита, LAPE серията на LG осигурява блестящо качество на картината във всяко вътрешно пространство, от търговски центрове до конферентни зали.

130-инчовия Meeting Room LED Screen с разстояние между пикселите от 1,5 мм, от LAA серията без панели е проектиран за конферентни зали от средни до големи размери. Вградената аудио система позволява на потребителите да комуникират и споделят изображения без нужда от външни високоговорители. С допълнителен софтуер, дисплеят е проектиран да работи съвместно със системата за контрол Crestron.

Цветният прозрачен LED Film може да бъде приложен към всякакъв размер стъклена повърхност и да го превърне в истинско дигитално преживяване. С максимална прозрачност от 73%, стъклото запазва първоначалните си свойства, като филмът е незабележим, когато не се използва. Самият филм е самозалепващ се и може лесно да бъде отстранен без лепкави остатъци. Предоставяйки широка гама от цветове, като същевременно поддържа висока прозрачност, това уникално решение е подходящо за показване на всичко - от лога на марката до пълноцветни видеоклипове.

На ISE 2019 LG демонстрира и новаторска видеостена от 0,44 мм, която осигурява ярки изображения с постоянна цветова равномерност. Собствената операционна система LG WebOS 3.0 прави изключително лесно поддържането и създаването на съдържание. Това решение е подходящо за контролни помещения и места, които изискват многоекранни настройки като търговски центрове и зали за лекции.

Новата 86-инчова 4K интерактивна дигитална дъска на LG засилва IPS In-Cell Touch технологията с елегантен дизайн на панела от 29 мм, който използва иновативен процес на директно свързване, за да елиминира празнината между LCD панела и защитното стъкло.

На ISE също така ще бъдат представени и външни продукти. Модел 55XE4F е водоустойчив и прахоустойчив, като същевременно е около 64% по-лек и 37% по-тънък от предходния 55-инчов модел. Това позволява на дисплея да бъде инсталиран почти навсякъде като на стена или таван.

„Технологиите, които представяме на ISE тази година, без съмнение са едни от най-прогресивните иновации в индустрията днес", каза Лий Чонг-хуан, ръководител на звеното за информационни дисплеи на LG Electronics Business Solutions Company. „Уникалната технология, присъстваща в OLED и LED продуктите, ни позволява да доставяме оптимални решения за клиенти в различни индустрии."

Водещите бизнес решения на LG ще бъдат представени в зала 12 (щанд 12-K90) на RAI Amsterdam от 5-8 февруари.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.