• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

LG ще представи една от най-големите колекции от иновативни решения на Ifa 2014

LG ще представи една от най-големите колекции от иновативни решения на Ifa 2014

/КРОСС/ Между 5-10 септември в Берлин ще се проведе IFA 2014 - най-голямото изложение за потребителска електроника в Европа - и LG Electronics (LG) се готви да представи грандиозна нова продуктова линия, за да демонстрира колко интегрирана е вече марката LG с живота на потребителите. LG ще участва в изложението с темата „Иновации за по-добър живот" и ще представи рафинирано и умно потребителско преживяване в цялата си гама от потребителска електроника и домакински уреди, включително първия в света потребителски 4K OLED телевизор, часовника G Watch R с Android WearTM, прахосмукачките CordZeroTM и уреди, които отговарят на текстови съобщения.

"Това, което потребителите наистина желаят, е да живеят един по-добър живот, но без да се отказват от технологиите, които всъщност понякога правят живота по-сложен," каза Уайне Парк, изпълнителен вице президент и завеждащ глобалните продажби и маркетинг в LG Electronics. "Хората искат да имат технологии в дома си, и докато са в движение, но страничния ефект от това желание често пъти е по-високо ниво на комплексност. Компанията LG е готова да покаже на потребителите в Берлин най-модерните си иновации, които са разработени с единствената цел да направят живота на хората по-добър и удобен."

Бъдещето на телевизията: телевизорът LG 4K OLED TV

С представянето на първия в света търговски модел на 4K OLED телевизор, който се отличава с най-добрата технология на дисплея в момента, LG продължава да води в развитието на OLED телевизионния пазар. В тазгодишното издание на IFA, 4K OLED телевизорите на LG ще предложат перфектна цветова експресия, безкраен контраст и 4K резолюция - 33 милиона субпиксели - за един нов вид изживяване с изключително ясни и детайлни изображения и безкрайно контрастно съотношение. Ергономично извитият екран на 4K OLED TV създава потапящо в картината преживяване и разполага с широк ъгъл на гледане.

Друг технологичен пробив на хоризонта е 77-инчовият гъвкав OLED телевизор, който позволява на зрителите да регулират степента на изкривяване в зависимост от големината на публиката или типа гледано съдържание. Този усъвършенстван OLED телевизор автоматично оптимизира звука и качеството на картината, за да съответстват на степента на изкривяване. LG също ще представи нов 55-инчов ИЗВИТ OLED телевизор, чиято стойка е обсипана с кристали Swarovski. Блестящите кристали допълват брилянтните, точни цветове, произведени от самоосветяващите се пиксели, а резултатът е елегантност която не може да се сравни с нищо друго.

Най-доброто качество на картината в съчетание със смарт опции

LG ще покаже цялостна колекция от ULTRA HD телевизори с разнообразни размери на екрана - 49, 55, 65, 79, 84, 98 и 105 инча. Благодарение на IPS 4K панела, който предлага точно възпроизвеждане на цветовете и широк ъгъл на гледане, клиентите могат да гледат тези телевизори от почти всеки ъгъл, без да забележат каквото и да било избледняване на цветовете или загуба на контраст. 105-инчовият ИЗВИТ ULTRA HD телевизор с екран CinemaScope със съотношение 21:9 е с резолюция 5K (5120 x 2160), в която има 30% повече пиксели от стандартните 4K телевизори. Огромният екран на този телевизор предлага на зрителите истинско кино преживяване, като добавя впечатляващи 7.2 канала и 150-ватова саунд система.

Всички LG ULTRA HD телевизори ще излъчват разнообразно Ultra HD съдържание от партньори като Netflix, Amazon и Wuaki, както и Ultra HD програми за европейски зрители в партньорство с Filmbox Live, Maxdome, videociety и Okko. А с технологията True 4K Engine, съдържание със стандартна (SD) и висока (HD) разделителна способност, може да бъде премащабирано до качество с почти 4K за още по-голямо зрителско удоволствие.

Платформата LG webOS Smart+ е интегрирана във всички OLED и ULTRA HD телевизори. Тя съчетава опростено и интуитивно потребителско преживяване с бърз и лесен достъп до света на развлекателното съдържание. Платформата LG webOS предлага по-лесно търсене и откриване на съдържание и позволява на потребителите да превключват лесно между приложения, услуги, предавания на живо и съдържание, съхранявано на външни устройства. С помощта на анимирания герой BeanBird в webOS, потребителите безпроблемно могат да конфигурират и свържат телевизора. По време на тазгодишното издание на IFA, посетителите ще могат да създадат свои собствени BeanBird герои на голяма видео стена на щанда на LG.

Като допълнителна изненада на IFA, LG ще покаже първия си 8K телевизор (7680 x 4320) - 98-инчов уред, който има 16 пъти по-голяма резолюция от Full HD телевизор и 4 пъти по-голяма резолюция от тази на стандартен 4K телевизор.

Преносими устройства от бъдещето

Вървейки по стъпките на LG G Watch, едно от първите на пазара преносими устройства с Android WearTM, LG има за цел да стане лидер в сегмента за преносими устройства, като слива класическия дизайн с прогресивна технология. Новият LG G Watch R е първият в света аксесоар в стила на часовник, който има цял кръгъл пластмасов OLED (P-OLED) дисплей, използващ 100% от лицевата част на часовника. Най-новият модел на LG с Android има класически дизайн и здрав корпус с рамка от неръждаема стомана, а потребителите могат да направят избор на лицева част от цяла колекция.

KizON, устройството на LG за деца с форма на гривна е доказателство за ангажимента на LG да предоставя продукти, които са не само иновативни, но и подходящи за семейството. KizON гривната е създадена ексклузивно за деца в предучилищна възраст и деца в начално училище, за да предоставя на родителите информация в реално време чрез смартфона им относно местонахождението на децата им.

Пълна гама от G3 смартфони

Пълната серия от LG G3 смартфони ще бъде поставена на централно място на IFA 2014, като в нея ще бъдат представени G3 Beat, G Vista и G3 Stylus заедно с получилия световно признание G3. Тези смартфони са доказателство за ангажимента на LG да предоставя еднакво потребителско преживяване във всички потребителски сегменти. Те предлагат дизайна и премиум преживяването на оригиналния LG G3, а ключови функции от G3 са оптимизирани за уникалния характер и стил на всеки модел при изгодна цена без компромис с качеството.

G3 Beat (G3 в Европа и ОНД) предоставя премиум потребителско преживяване и бърза лазерна технология за автоматичен фокус в по-компактен пакет с дизайн около дисплей с 5.0-инчова тънка рамка. G Vista предлага по-широк 5.7-инчов дисплей, който споделя основната философия на G3. G3 Stylus предлага 5.5-инчов дисплей и стилус RubberdiumTM за тези, които обичат писането на ръка, правенето на записки и рисуването.

Умен дом с „Natural Language" текстови възможности

На IFA 2014 LG ще представи концепцията си за умен дом (Smart Home), която се основава на идеята за обединяването на множество смарт уреди в една свързана система, за подобряване на удобството и опростяване на използването. LG HomeChatTM е революционна платформа за съобщения, която предлага на потребителите безпрецедентен контрол и свързаност. Използвайки смартфона си, потребителите могат да се насладят на контрола върху тяхната умна домашна екосистема, както и инелигентните режими за спестяване на време и енергия като „излизане от къщи", „прибиране вкъщи" или „ваканция".

LG Smart Home е съвместим със съществуващите смарт домашни системи с отворена платформа, както и уреди от различни производители, използвайки отворени протоколи като AllJoyn, софтуерът с отворен код, спонсориран от AllSeen Alliance. AllJoyn позволява на потребителите да са информирани за статуса на техните LG смарт уреди, като например получават уведомления върху LG webOS Smart+ телевизор, че цикъла на пералнята машина е приключил.

По-умни и енергийно ефективни уреди



LG ще покаже цялата си продуктова линия от домакински уреди на IFA 2014, които предлагат изключително удобство и невероятно спестяване на енергия с оглед високите стандарти на европейските потребители. Начело на колекцията е новата серия CordZeroTM от премиум безжични прахосмукачки, която включва прахосмукачката CordZeroTM, модела с двойна функция CordZeroTM 2 в 1, прахосмукачката-робот HOM-BOT SQUARE и CordZeroTM Bedding за почистване на чаршафи и матраци. Както и името на CordZeroTM показва, тази серия предлага мощно и удобно почистване без притеснението на кабелите благодарение на иновативната технология на LG Smart Inverter MotorTM и акумулаторните батерии.

LG ще покаже и най-новите си енергийно ефективни хладилници, които предлагат не само повече пестене на енергия, но и по-тиха работа, по-дълго запазване на свежестта на продуктите и Total No Frost долен фризер, който надминава дори и изискванията на клас A+++ енергийна ефективност с 20%. Най-новата пералня на LG, която ще бъде представена за първи път на IFA може да завърши един пълен цикъл на миене само за 49 минути и надминава изискванията на клас A+++ енергийна ефективност с 55% благодарение на технологията си TurboWashTM. LG Studio е модерен и елегантен комплект от уреди за кухнята, създаден дори за най-претенциозните европейски потребители и включва премиум хладилник, електрическа фурна, миялна, котлони и аспиратор.

Посетителите на IFA са добре дошли да посетят щанда на LG и да видят портфолиото от най-нови продукти на компанията в зала 11.2 на Messe Берлин.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.