• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Новите попълнения на Dell от серията OptiPlex all-in-one предоставят най-високото ниво на сигурност на пазара

Новите попълнения на Dell от серията OptiPlex all-in-one предоставят най-високото ниво на сигурност на пазара

/КРОСС/ Компаниите имат все повече възможности за избор, когато се насочват към различни устройства в днешната динамична работна среда. Те се нуждаят не само от специфични характеристики и висока производителност, но и от гъвкави технологии, приложими в различни среди, лесно управляеми и спомагащи за запазване на най-големия актив - информацията, като всичко това да бъде постигнато в рамките на все по-ограничен бюджет за IT. И докато рискът и последиците от кибер атаки са все по-често обект на дискусии, истината е, че сигурността винаги е била сериозен проблем за повечето топ мениджъри. 

Повече от 200 000 нови разновидности на вируси и злонамерен софтуер се разработват ежедневно, като много от тях се създават специално за да атакуват средния и малък бизнес. Това означава, че сигурността определено вече не е проблем, с който се занимават само най-могъщите компании, а е от огромна важност за всяка организация, бизнес или институция.

Вземайки това предвид, от Dell представят с вълнение две нови попълнения в своето OptiPlex портфолио - настолните компютри OptiPlex 3030 all-in-one OptiPlex 9030 all-in-one.

В допълнение към водещите в този клас характеристики на мощността и управлението, серията OptiPlex 3030 all-in-one предоставя най-екологичния продукт на пазара - при това на страхотна цена.

Двата модела представляват съвършената комбинация от сигурност, управляемост и надеждност за съвременното работно място, а спестяващият място дизайн, touch screen опцията и издръжливостта им ги правят подходящи и за класната стая.

OptiPlex 3030 all-in-one предлага:

- Елегантен, тънък, изчистен силует с четвърто поколение Intel Core процесори и touch screen с висока резолюция
- Операционна система Windows 7, 8.1 или Ubuntu
- Повече сигурност, включваща заключващ се панел на портовете, поддръжка на заключване на слотовете, също както и достъп до Dell Data Protection решения, включващи Protected Workspace - предложение, предоставящо водеща в класа си защита срещу злонамерен софтуер.
- Това е първото устройство, получило сертификат от UL Environment за използване на рециклирана пластмаса

OptiPlex 9030 all-in-one предлага най-сигурните комерсиални настолни компютри в своя клас, като предоставя криптиране, по-надеждно удостоверяване и защита от злонамерени програми от един източник. Компактният, високо продуктивен 23-инчов настолен компютър е перфектен за офиси с ограничено пространство.

OptiPlex 9030 All-in-One предлага още:

- Водеща продуктивност с четвърто поколение Intel i5-i7 Quad Core процесори, възможност за multi-touch и интегрирани HD графики
- Нов тънък и елегантен дизайн, включващ въртящ се екран и възможност за двоен монитор. Това е не само най-тънкият модел всичко в едно на Dell, но е и достатъчно гъвкав, за да се използва във всяко офис пространство
- Full HD уебкамера, универсални слушалки с микрофон и пълен Microsoft Lync сертификат за повече продуктивност в глобална работна среда
- Опционални дискретни графики, двойно по-мощни от предишното поколение такива
- Нов дизайн на опаковката и изчистено in-band мениджмънт решение за лесно внедряване, също както и поддръжка без нужда от инструменти и нов дизайн на окабеляването
- Dell ProSupport, който предоставя постоянна поддръжка на IT отдели навсякъде по света.

Моделите OptiPlex 9030 и 3030 all-in-one са налични на Dell.com, като цените започват съответно от $899 и $799.

 

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) се вслушва в клиентите си и създава иновативни технологии и услуги, които им позволяват да постигат повече. За повече информация посетете www.dell.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.