• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Гълъбов: На кабинета Орешарски се гледа като на преходен кабинет

Гълъбов: На кабинета Орешарски се гледа като на преходен кабинет

/КРОСС/ "Слуховете за смъртта на БСП са силно преувеличени", каза журналистката Виза Недялкова в предаването "Тази събота" по БТВ и добави, че никой не се интересува какво точно става с БСП, а дали ще има избори, или няма да има.

Недялкова обаче посочи, че правителството на Пламен Орешарски губи подкрепа сред хората, особено след инцидента с лидера на ПП Атака Волен Сидеров във Варна.

Политологът Антоний Гълъбов заяви от своя страна, че процесите сред социалистите са част от общия процес на нормализация. Според него на кабинета Орешарски се гледа като на преходен кабинет, а БСП ще изгуби най-малко едни мандат на европейските избори.

"Това, че не виждаме Коалиция за България като говорим за БСП, е наш проблем. В Коалиция за България е партия „Нова Зора", която създаде „Атака" през 2005. Никъде по света комунисти, социалдемократи и националисти не са заедно. АБВ все още не е социалдемокрация, но имаме заявката и на Татяна Дончева. Има някакво движение в лявото политическо пространство, което ни показва, че  нормализацията започва", добави Гълъбов.

"След регистрацията на проекта на Георги Първанов, лявото политическо пространство вече не е спокойно, заяви от своя страна социологът Боряна Димитрова.

Социологът определи предстоящия вот като залог за нещо много по-голямо, допускайки че той може да бъде използван като трамплин от влиятелни леви фигури като Георги Първанов и Татяна Дончева с цел много по-далечно развитие на политическите им проекти. Тя отхвърли твърдението, че Първанов и неговите последователи в АБВ, между които бившия външен министър Ивайло Калфин, могат да бъдат изключени от левицата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Бай х..

Абе като се появиха дисковете кой слуша грамофонни плочи? Тия стари чанти не ги канете! рестарта на системата включва и смяна на коментаторите.Виза ли,Червен Кольо, К ънчо Стойчев,оня невръстеник Визения Мухльо,Неговата любовница?? Сменете плочите с Дискове.Вкарайте свежа кръв.Тия каквото казаха-казаха.Даже намазаха-голф игрища, туй-онуй.Докато си отворят устата и знаем припева!

18.01.2014 13:58:09

Комисаря

Какво гледаш си е твой проблем !Но според мен, нещо не виждаш по-далеч от носа си !А всеки политолог, г-н Гълъбов , трябва да умее да гледа далеч напред !Но с българските политолози и социолози за съжаление не е така !!!

18.01.2014 11:38:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.