• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

БСП за оставките на трима министри: Камилите се сменят, керванът си върви

БСП за оставките на трима министри: Камилите се сменят, керванът си върви

/КРОСС/ „Камилите се сменят, керванът си върви и от 10 години този керван се води от един и същи човек. Оставка на цялото правителство е единственият изход от политическата криза в момента", каза Кирил Добрев от БСП.

Така той коментира оставките на трима министри от правителството на Борисов - Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски. Причината е тежката катастрофа край Своге, която отне живота на 17 души.

„Днес трима възлови министри от правителството на стабилността си отиват, вицепремиер за пореден път истерично и остро реагира и възразява на премиера. По същество това се нарича правителствена криза. Ние като политическа сила не сме изненадани от оставките. Намираме ги за доста закъснели", уточни Добрев.

Той допълни, че има още две възлови ведомства, където оставките също са много закъснели. Според него е задължителна оставката на Цецка Цачева и Румен Порожанов.

„Това за нас е признание за провала на 10-годишната политика на рязане на ленти. Важният въпрос обаче всъщност е съвсем друг. Тези са поредните, които за 10 години си отиват. Какво се случва обаче след тях", попита Добрев.

„Това, че тези хора си тръгват, както се опитваме да подчертаем, не е отговор на големия въпрос. Големият въпрос е ще има ли качествена промяна в политиките, които те водят", каза от своя страна Крум Зарков.

„Каквито и смени да се направят в момента на министри, няма абсолютно никакво значение, тъй като водачът на този керван е един 10 години, политиката, която следва е една и най-ярък пример е актуалният в момента нов орган, който искат да създадат за пътната безопасност, защото такъв орган има", заяви Георги Свиленски от БСП.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Колко 18 години били управлявали БСП?! Я да видим: Станишев- пълен 4 годишен мандат! Преди него Царя - и той пълен мандат, БСП - опозиция. Преди Царя - Костов, пълни 4 години - БСП в опозиция! Виденов - 2 години. Преди него Любен Беров, БСП пак в опозиция! Преди Беров - Филип Димитров... И така, колко от тези 18 години БСП е управлявала? Май само 6!!!

31.08.2018 20:19:55

Анонимен

Управлението на ГЕРБ е най-уродливия период в историята на прехода. БСП не може и на кутрето им да се намаже и то съдейки по далаверите на ГЕРБ, които знаем от медиите. Когато ГЕРБ паднат от власт и се разбере цялата измама и диващина на управлението им, то другите партии от прехода ще изглеждат като ангели.

31.08.2018 19:07:24

Анонимен

БСП не за пръв път са на избори. Само че какво ще предложи на избирателите. До сега няколко пъти е била на власт, но нищо добро не се случи. Напротив - икономиката ни затъна още-повече.

31.08.2018 15:49:31

Анонимен

тига с тая опорна точка бе. Последните 29 годфини.... Да се внушава на матриала че последните 29 години всичко е зле а 50-те години съветско робство всичко е било китка. Стига с тея опорни точки че се изтъркаха

31.08.2018 15:48:39

Анонимен

Тия каскети що си мислят, че хората просто искат да сменят едни боклуци с други - още по-големи и да продължат да си живеят на сметището?

31.08.2018 15:46:36

Анонимен

Боже колко сте огладнели за власт, колко драпате, че смешни ставате.

31.08.2018 15:46:07

Анонимен

"Моралният стожер" Кирчо Добрев ли ще казва кай кога да си ходи? Преди да говорите за шайката ГЕРБ първо се замислете за комунистите от БСП,най-престъпната шайка на прехода-тези които създадоха мутрите,ограбиха българите чрез фалита на банките, облагодетелстваха се от приватизацията/справка червенета приватизаторка и милионерка Нинова/, доведоха страната до пълна катастрофа и принудиха милиони българи да емигрират.

31.08.2018 15:41:50

Анонимен

Защо вие не рязахте ленти? Защо допринасят, само за разграбването на България?

31.08.2018 15:40:29

Анонимен

Била е толкова близо да хората ( БСП), че на няколко пъти им бръкна в джобовете и им взе всичко. Преди 10-те години на управление на Бойко Борисов, вие неуважаеми социалисти (комунисти) управлявате 18 години. Я да видим колко са бедни бившите ви партийни дейци:

31.08.2018 15:39:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.