• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Коледни бонуси за армията?

Коледни бонуси за армията?

/КРОСС/ Орхан Исмаилов отговаря в много голяма степен на изискванията за поста заместник-министър и създалата се ситуация около неговото назначение не пречи на работата на министерството. Това заяви при посещението си в поделението в Кабиле министърът на отбраната Николай Ненчев.
„Предложих го и заради биографичната справка, с която се запознах много подробно. Той отговаря в много голяма степен на изискванията за поста, който заема", посочи министър Ненчев.
По време на разговора с военнослужещите бяха поставени въпроси, свързани с вещевото доволствие на офицерите, сержантите и войниците, некомплекта от военнослужещи във формированията, осигуряването на финансови средства за ремонт и осигуряване на автобронетанковата техника и др.
Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви, че ръководството на Министерството на отбраната е запознато с голяма част от поставените въпроси и в следващите седмици ще се търсят решения по приоритети. Той беше категоричен, че ще представи и най-наболелите въпроси, които военнослужещите поставят, и пред министър-председателя Бойко Борисов.
Министърът на отбраната подчерта дейността на военнослужещите в подкрепа на населението в случаи на природни бедствия и изрази увереност, че ще се направи необходимото да бъдат оборудвани с още по-добра техника, за да продължат да оказват подкрепа на гражданските власти.
По отношение на пенсионната реформа, министър Ненчев заяви, че ще проведе разговори с всички парламентарни групи: „Ще направя всичко възможно, за да убедим Народното събрание да приеме възможно най-добрите текстове за военнослужещите в Българската армия", заяви той.
На въпрос каква е вероятността за коледни бонуси, министър Николай Ненчев заяви, че ще бъде направено всичко възможно, за да бъдат осигурени средства. „Много бих искал да се случи, проведох няколко срещи, имаме готовност за нещо, но не бъдете с големи очаквания", заяви министърът на отбраната.
Той съобщи, че няма проблеми с изплащането на трудовите възнаграждения на военнослужещите до края на годината.
На срещата на министъра на отбраната Николай Ненчев с военнослужещи от Сухопътните войски от гарнизон Ямбол присъстваха генерал-майор Андрей Боцев - командир на Сухопътните войски, командирът на 2-ра механизирана бригада бригаден генерал Димитър Илиев, началникът на кабинета на министъра на отбраната Илия Налбантов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.