• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Въпрос на икономическа обосновка е как ще бъде изградена последната отсечка на АМ "Струма“

Въпрос на икономическа обосновка е как ще бъде изградена последната отсечка на АМ "Струма“

/КРОСС/За времето прекарано извън администрацията видях пропуски в работата на АПИ и лично в моята. Надявам се с усилията на всички хора те да бъдат отстранени и работата да бъде подобрена. Основната ни цел ще бъде завършването на ОП „Транспорт", на големите инфраструктурни обекти. Предизвикателство е възстановяването и на пътната инфраструктурав страната след наводненията.

Това каза за БНР новият председател на УС на АПИ инж. Лазар Лазаров, който в четвъртък смени на поста инж. Стефан Чайков.

Той коментира и протестите на работниците от „Автомагистрали Черно море" заради неизплатени заплати: По мое време наистина имаше такива протести, които даже през 2010 г. пак бяха наследени. Тогава, въпреки всичко решихме казуса. Наистина малшанс и стечение на обстоятелствата е, че отново на тази фирма това ѝ се е случило. Надявам се проблемите да бъдат решени и хората да си получат заплатите, и да се работи нормално, и да си изпълняват ангажиментите, които са поели

Лазаров се надява да се оптимизирастроителството на отсечките по автомагистралите „Струма" и „Марица", за да не се загубят европейски пари. Въпрос на икономическа обосновка и запазване на околната среда е дали последната отсечка на „Струма" - тези през Кресненското дефиле", ще бъде път с виадукти или тунел.

Ще се търси диалог с превозвачите, които заплашиха да блокират пътищата около София заради забраната за движение на товарните камиони по магистралите и големите пътища в патък, събота и неделя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Георгиева

Кадъра на Батко и Братко ли ще менажира пътищата?Та нали той,като шеф на лабораторията е виновен за некачественото строителство?Като пътувате по Тракия си спомнете за лаборанта Лазаров.После отиде при Гергов,уж като шеф на панаира,а "изграждаше" Марица-виждате ли тази магистрала как се строи?Ужас!

08.08.2014 10:30:44

Анонимен

Този оял се шопар не работеше ли с жена си и родата в НАПИ?Това ли е лицето на новия морал?

08.08.2014 10:26:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.