• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Искат изключване на Муса Палев от редиците на ДПС заради преференциите

Искат изключване на Муса Палев от редиците на ДПС заради преференциите

/КРОСС/ Грандиозен скандал е на път за разклати устоите на ДПС в Пиринско. Загубили кандидат-депутати от региона инициират брожение с искане депутатът Муса Палев да бъде изключен от партията, заради преференциалния вот, който го вкара в парламента, довериха първо за struma. com. Основните му противници в ДПС не могат да му простят "народната любов " и са започнали совалки до ръководството на ДПС, разпространявайки слухове и заплашвайки, че хората на ДПС не приемат избора му за депутат.
Разбира се, това са отчаяни опити за реванш на загубили битката за депутатски кресла депесари. Факт е, че Муса Палев е сред най-будните и интелигентни представители на движението за права и свободи в региона. В качеството му на областен управител, той допринесе много за подобряване на работата в областна администрация Благоевград, която взе приз за най-добре работеща администрация преди дни.
Палев, удържа многобройните протести с достойнство и незнайно как с финес ги потуши, без да създава прецеденти. И до днес голяма част от служителите в областна администрация хвалят методите му на работа.. Муса Палев избра преференциалния вот като начин да влезе в парламента, заради многобройните си почитатели, доказали положителното си отношение към него - лично и заради това, че подредбата на листата в миналите избори не бе съобразена с вота на симпатизантите на партията.
Скандалът, както е характерно за ДПС е силно законспириран и никой не иска официално да коментира какво се случва в партията им. Тайната завера обаче е факт. Симпатизанти на ДПС съобщиха, че изключването на Палев от редиците на ДПС ще снижи авторитета й в региона, който показа, че подкрепя ексобластния управител, пише struma.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.