• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Атлетико допусна шокираща загуба от Лас Палмас, но продължава напред

Атлетико допусна шокираща загуба от Лас Палмас, но продължава напред

/КРОСС/ Отборът на Атлетико Мадрид допусна шокираща загуба от Лас Палмас с 2:3 в реванша от 1/8-финалите на турнира за Купата на Краля в Испания, но с успеха с 2:0 в първата среща си осигури участие в следващия кръг. Неочакваната развръзка в двубоя, който вървеше по план за хората на треньора Диего Симеоне, настъпи в добавеното време, когато Матео Гарсия донесе успеха за гостите, който е първи за Лас Палмас на "Висенте Калдерон" от 1969 година насам.

След едно ялово първо полувреме, всичко по-интересно се случи във втората част. Най-напред Атлетико поведе чрез французина Антоан Гризман в 50-ата минута, като малко преди това отново имаше страхотна възможност за отбелязване. Само осем минути по-късно отборът на Лас Палмас изравни след индивидуален пробив на Марко Ливайя.

Домакините отново излязоха напред в 61-ата минута, когато се разписа Анхел Корейа. Мачът вървеше към края си, когато 89-ата минута Ливайа вкара втория си гол в срещата. Дълго подаване свари защитата на Атлетико неподготвена, Ливайа получи топката от Марсело Гарсия и на празна врата за него не беше проблем да изравни.

Изненадващо в добавеното време Лас Палмас стигна и до победен гол. Защитата на "дюшекчиите" отново действа разсеяно при едно центриране в наказателното поле и Матео Гарсия вкара за крайното 3:2. 30 секунди по-късно реферът свири край на мача и така малцината зрители на "Калдерон" не станаха свидетели на нещо драматично.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.