• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Откриват ски сезона в Пампорово

Откриват ски сезона в Пампорово

/КРОСС/ Нов модерен СПА център, промоционални периоди за настаняване и ски услуги и атрактивен културен календар предлага Пампорово през този зимен сезон, съобщиха от "Пампорово" АД, предава БТА.

Курортът стартира ски сезона със значителни инвестиции, нови и атрактивни проекти, които да дадат голямо разнообразие и избор, с основната цел да обогатят престоя на всеки турист не само в ски зоната, но и извън нея, уточняват от дружеството.

Пампорово продължава подготовката за ски сезон, изпълнен с интересни спортни, театрални и музикални събития, които да разнообразят културния живот в Пампорово и да придадат добавена стойност към ски почивката.


За първи път още отсега се предоставя възможността за предварителни резервации с отстъпки до 30 процента от цените за настаняване в различни периоди през сезона, включително и през март, както и промоционална цена на лифт картата в определени периоди през януари.

НОВОСТИ В СКИ ЗОНАТА

След историческото обединение на двете ски зони в Пампорово и Чепеларе преди два сезона, интересът към родопските писти става все по-голям. За предстоящия ски сезон в курорта приоритет ще бъде удовлетвореността и разнообразието за гостите от различни видове нови услуги, свързани не само със ски зоните, но и с много нови активности извън карането на ски.
За сезона хит остава лифт картата 2в1, която предоставя неограничено каране по пистите на ски зона Пампорово, неограничено каране по пистите на ски зона Чепеларе, безплатен транспорт между двете ски зони и отстъпка за ползване на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.
Още отсега Пампорово обявява промоционални периоди за лифт картите през януари в дните от 6-ти до 10-ти и от 13-ти до 17-ти януари 2020 г. (включително) на цена от 52 лв. за възрастен на ден.

Въвеждат се нов вид 6 и 9-дневни лифт карти за делнични дни с възможност за непоследователно ползване, които ще дадат повече гъвкавост и възможност на туристите в курорта да ползват услугата в различни делнични дни.

Това е възможност за всички гости да съобразят ски ваканцията си при евентуални промени в плановете си или в случай на лошо време, като използват закупената за непоследователни дни лифт карта в следващ делничен период през сезона.

Запазва се традицията за промоционална цена на сезонната лифт карта в предварителна продажба до 01 ДЕКЕМВРИ на стойност 1025 лв. Въвежда се и

НОВА СЕЗОННА ЛИФТ КАРТА САМО ЗА ДЕЛНИЧНИ ДНИ

на промоционална цена от 700 лв, която ще предостави избор на туристите да изберат по-спокойните делнични дни по време на целия ски сезон. Гостите, закупили един от двата типа сезонни лифт карти, ще могат да се възползват от 30 процента отстъпка за достъп до най-новия ултрамодерен и луксозен СПА уелнес център, който се намира в хотел Перелик. С 15 на сто отстъпка от входната такса за уелнес центъра могат да се възползват и всички останали гости на курорта, закупили всякакъв друг тип лифт карта.

Пампорово-Мечи чал е предпочитан и от семейства с малки деца заради отличните условия, които се предлагат в детската ски градина (за деца от 4 до 7 години) и в ски училището (за деца от 7 до 12 години). Поради големия интерес, Пампорово и Мечи чал ще запазят СЕМЕЙНИТЕ ПАКЕТИ С ЛИФТ КАРТИ,

които предоставят намаления от 8 до 12 процента от цената на ски картите. За първи път още отсега Пампорово обявява март за семеен месец с 30 процента отстъпка от цената на лифт картите, 30 процента отстъпка от хотелското настаняване в петзвездните хотели "Орловец" и "Перелик" и 30 на сто отстъпка от ски услугите след 9 март 2020 г. до края на сезона.

Запазва се социалната политика към децата и ученическите лагери, като продължава да се предоставят преференциални условия за настаняване и ски услуги, с цел стимулиране развитието на зимните спортове сред подрастващите.

Продължават партньорските програми с Българо-американска кредитна банка, БМВ България и Ауто Бавария, А1, ОМВ и младежките карти ISIC, които предоставят отстъпки между 8 и 17 процента от цените на лифт картите, ски услугите и хотелското настаняване в избрани хотели в курорта според условията на програмите и политиката на Пампорово АД.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стефан

Ако трябва да класирам българските ски курорти по ниво на пистите, удобства, условия за каране, цени и качество, ето моята топ 3: 1. Банско 2. Боровец 3. Пампорово

28.11.2019 18:14:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.