• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

„Опитай свежото“ и бъдещето на храните, представени от Panasonic на изложението IFA 2016

„Опитай свежото“ и бъдещето на храните, представени от Panasonic на изложението IFA 2016

/КРОСС/ Panasonic потвърждава водещите си позиции при продуктовите иновации с новата серия малки кухненски електроуреди, представена на тазгодишното издание на световното изложение за потребителска електроника и домакински електроуреди IFA 2016 в Берлин.

Чрез иновации и задълбочени проучвания, Panasonic съчетава най-новите технологии с оптимален баланс между стил, прецизност и качество. Като работи в тясно сътрудничество с водещи специалисти, сред които експерти от The Future Laboratory и майстор-готвачи, Panasonic разработва продуктите си с мисъл за бъдещето в приготвянето и консумацията на храната, и начина на живот като цяло.

Като фокусира вниманието си не само върху качеството на електроуредите, а също и върху подобряването на начина на живот и здравето, изцяло в духа на японската философия „Опитай свежото“, продуктовата гама на Panasonic за 2016 г. е разработена в съотвествие с нарастващите изисквания на потребителите и бъдещите тенденции. Сред тях са стремежът към по-добро здраве, водене на оптимален начин на живот и консумация на хранителни продукти, повишаващи тонуса. 

Според Даниела Уокър, редактор в The Future Laboratory, “Все повече и повече потребители са загрижени за качеството на храната, която консумират. Желанието им е да консумират местна, и което е по-важно, прясна храна. Това е неделима част от цялостното нарастване на желанието за здравословен и оптимален начин на живот. Хората се стремят да постигнат най-доброто, на което са способни, и технологиите им помагат в това – независимо дали са под формата на преносимо устройство или интелигентен хладилник. И в двата случая те ги подпомагат в постигането на целите си.”

Продуктова гама малки кухненски електроуреди Panasonic 2016:

Създават условия за здравословен начин на живот и посрещат нуждите на съвременния потребител

Новата многофункционална комбинирана микровълнова фурна с пара Panasonic NN-DS596M не само използва инверторна технология за готвене на хранителните продукти по най-добрия и оптимален начин, а също така е оборудвана и с водеща технология за готвене на пара за бързо и лесно приготвяне на прясна и свежа храна. Като запазва витамините в храната, фурната дава възможност на потребителите да се насладят на питателна храна, което от своя страна допълва стремежа към пълноценен живот отвън и отвътре.

Основно допълнение към продуктовата гама, този уред дава на потребителите възможност да разнообразят любимите ястия на семейството, като осигуряват балансирано и здравословно хранене. Например, традиционното печиво може да бъде направено по-леко със зеленчуци, приготвени на пара. Ще се почувствате по-жизнени, благодарение на запазването на повече от хранителните вещества в пресните продукти, за които е известно, че имат положителен ефект и върху тонуса.

Потребителите все повече осъзнават, че максимата „вие сте това, което ядете“ се отнася не само за физическото здраве. “Душевното здраве е поне толкова важно, колкото и физическото здраве” твърди Ренé Синдлев, съосновател на специализираната мрежова платформа LS:N Global на The Future Laboratory. Тенденцията днес е устойчивият начин на живот да надделява над прибързаните решения.

Пестящият време кухненски робот MK-F800 на Panasonic е пълноценен помощник във всичко – от пълен курс на готвене до лесно обработване на отделни продукти. От подготовката до приготвянето на десерти, този прецизен уред е идеално средство, чрез което можете да оптимизирате вашия начин на живот чрез пестене на време и осигуряване на гарантирано високо качество и добри резултати.

Разработена в отговор на тенденцията за постоянно увеличаване на ежедневната консумация на сокове, бавната сокоизстисквачка Panasonic MJ-L500 комбинира функционалност с иновативен дизайн за оптимални резултати. Тя е идеална в подкрепа на здравословния начин на живот и на борбата с последиците от забързаното ежедневие, както и за детоксикация. За разлика от традиционните „бързи“ сокоизстисквачки, бавната сокоизстисквачка на Panasonic използва мощен нискоскоростен електромотор, с помощта на който бавно смачква продуктите, вместо да ги реже. По този начин намалява излагането им на въздух и висока температура по време на изстискването. По този начин в максимална степен се запазват полезните хранителни вещества и се произвежда сок без грубо раздробяване.

Високоскоростният блендер Panasonic MX-ZX1800 е високопроизводителна машина, която може да троши лед, да реже зеленчуци и да пасира цели плодове. Само за секунди потребителят може да приготви здравословни храни, като супи или масла от ядки, пълни с полезни хранителни вещества и идеални за сезонна консумация. Най-новите технологии ще ви позволяват винаги да опитвате свежа храна, със запазени вкусови и хранителни  качества, които подпомагат здравословния начин на живот.

Висококачественият нож от неръждаема стомана с шест елемента на две нива и шестте предварително програмирани настройки на блендера осигуряват постоянно добри резултати при всяка употреба. Трите горни елемента на ножа са с прави остриета за грубо нарязване, а трите долни елемента са с назъбени остриета за ситно нарязване и кълцане. Нещо повече, с помощта на предоставената хладилна обвивка може да се съхраняват замразените напитки, до момента на поднасянето им, което прави този уред идеалният помощник за летни партита.

Робин Феръби, продуктов мениджър на Panasonic за Европа, коментира: “Сегашната тенденция за стремеж към все по-често приготвяне на прясна и свежа храна ни мотивира да разработим продуктовата гама „Опитай свежото“, с която много се гордеем. Съвременният потребител има все по- внимателен, последователен, здравословен и социален подход при избора на храната си - и ще продължи да става по-взискателен и постоянен в своите очаквания, което ще определя и неговия избор, когато изгражда и оборудва дома си. Това е нашата философия - да посрещнем нуждите на този нов начин на живот. Именно това, което новата ни продуктова гама предлага.”

The Future Laboratory предвижда: "Когато става въпрос за кухнята на бъдещето, ще имаме нужда от електроуреди, които не просто приготвят храна: те ще трябва да играят важна роля в постигането на мечтания здравословен начин на живот. Тъй като животът става все по-забързан и динамичен, производителите е необходимо да разработят и добавят нови функционалности, които дори да изнесат приготвянето на храна навън – като комбинира приема на калории с изгарянето им. Ще трябва да работим за нашия обяд, дебит срещу кредит.”

На IFA 2016, Panasonic и The Future Laboratory ще демонстрират своите възгледи за живота, като ще работят съвместно с творчески дизайнери на храна Blanch&Shock. Panasonic ще представи на своите посетителите на IFA оптимизиран начин за приготвяне на обяд и вечеря, при който се набляга на емоционалното въздействие на храната и напитките. Менютата за дегустация ще бъдат приготвени с помощта на малките кухненски електроуреди на Panasonic. Blanch & Shock коментираха: “Ние сме изключително развълнувани от възможността да работим с малките кухненски електроуреди на Panasonic и сме силно впечатлени от начина, по който те пренасят в кухнята сложните процеси като готвене на пара и бавно изстискване на сок. С тях много лесно се правят сложни ястия, което отваря вратите към огромно разнообразие от възможности.”

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.