• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Panasonic на IFA 2017: компанията проправя пътя за по-удобен и свързан начин на живот

Panasonic на IFA 2017: компанията проправя пътя за по-удобен и свързан начин на живот

/КРОСС/ Panasonic ще представи най-новите си продукти, технологии и иновации на IFA, най-голямото технологично изложение в Европа, от 1 до 6 септември 2017 г. в Берлин.

В Зала 5.2 a/b Panasonic ще покаже най-новите си продукти и иновационни технологии, свързани с постоянния ангажимент на компанията към "По-добър живот, по-добър свят". Посетителите ще бъдат впечатлени от лайфстайл изложбената площ, представяща интелигентни технологии и огромно разнообразие от аудио-визуално оборудване, домакински електроуреди и продукти за лична грижа.

Акценти от пресконференцията, обиколки на изложбените площи и подробни продуктови видео материали ще бъдат представени на специално посветена на изложението страница, на сайта на Panasonic: http://www.panasonic.com/ifa.

 За тези, които ще посетят изложението са предвидени редица интерактивни активности. Panasonic насърчава посетителите да споделят своето преживяване на изложбения щанд в социалните медии и да се присъединят към разговора чрез хаштаг #panasonicIFA.

Прес информацията на Panasonic за IFA 2017  ще бъде налична от 15:45 ч. централноевропейско лятно часово време на 30 август на следния линк: www.panasonic.eu/IFApress2017.

Основни акценти в изложбената площ на Panasonic

Интелигентен живот (Smart Life)

Вече няколко години Panasonic ангажирано подпомага интелигентния начин на живот на своите клиенти. От предоставянето на продукти за Интелигентен дом (Smart Home) и решения за съхранение на енергия до реализирането на Интелигентна  мобилност (Smart Mobility) - свързваща  хора, градове и пътища - компанията проправя пътя на иновациите към промяна на начина, по който живеем и работим. Panasonic също така е пионер в изграждането на Интелигентни градове (Smart Cities), като подпомага и дори ръководи редица проекти по целия свят.

Зоната за Интелигентен живот (Smart Life) на изложението IFA ще представи задълбочена картина както на Интелигентния живот (Smart Living) в наши дни, така и в бъдещия живот (Future Living) утре, с редица продукти и решения, които допринасят за създаването на „По-добър живот, по-добър свят".

Около щанда на Интелигентен живот ще бъде обособена многоцелева интерактивна зона, където ще се проведат редица експертни интервюта, свързани с начина, по който Panasonic изгражда устойчиво бъдеще за хората, като им предлага по-безопасен, по-екологичен и по-щастлив живот. 

По-добър живот утре

Panasonic ще представи бъдещата концепция за по-добър живот у дома, свързана с  разнообразни услуги, базирани на модерни технологии Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) и Robotics. Тук Panasonic ще покаже концептуални модели на бъдещи уреди в четири типични житейски сюжета. В кухненския сценарий ще има няколко свързани бъдещи кухненски електроуреда, с които известни професионални готвачи ще покажат как клиентите могат да създават емблематични ястия и да овладеят изкуството на готвенето. В образователния сюжет посетителите ще видят робот в ролята на образователен партньор, който ще подпомага ученето на децата в сътрудничество с образователните институции. В сценария за хранене Panasonic ще представи подвижен хладилник, използващ гласови команди и технология за автономно задвижване, за да достави храната и напитките по-близо до вас. И накрая, в сценария за пране, устройство за постоянна поддръжка на облеклото ще анализира и разпознава материите в базите данни на производителите. След това, оптимално и автоматично  ще изпере, изсуши и сгъне поотделно дрехите ви. 

Интелигентни градове

Зоната на Интелигентен живот също така ще предложи поглед към участието на Panasonic в инициативата Интелигентни градове (Smart Cities), като представи различните елементи от изграждането на интелигентен град с примери от цял свят.

Интелигентни енергийни решения и мобилност

В зоната Интелигентна енергия (Smart Energy) е предвидено представяне на енергийни решения и съвети как да подобрите потреблението на енергия в дома и да спестите от високите сметки за комунални услуги. Те включват технологии за производство на енергия, като слънчеви панели, устройства за съхранение на енергия, като например батерии за съхранение на остатъчната енергия, и енергоспестяващи технологии за отопление, като например термопомпата Aquaria и система за отопление с горивни клетки.

В зоната Интелигентна мобилност (Smart Mobility) ще бъдат изложени луксозният SUV автомобил Model X на Tesla и скутерът Gogoro от услугата за споделяне Coup eScooter, които се захранват с литиеви батерии Panasonic. Посетителите ще могат да видят и технология за улично осветление, която се използва същевременно за зареждане на електрически автомобили и други приложения за интелигентни градове. 

Домашни развлечения

Домашно аудио и видео оборудване

Фокусът върху качеството на звука ще продължи да бъде ключов елемент в сектора за Домашно аудио и видео оборудване. Независимо дали искате да слушате любимата си музика у дома, във фитнес залата или в офиса, невероятната нова аудио серия, представена на IFA, ще демонстрира какво звучене трябва да се очаква от Panasonic, независимо къде се намира слушателят. Panasonic ще отвори нова глава в развитието на домашните високоговорители, като продължава дългогодишната си традиция за високо качество на звука и същевременно поставя по-голям акцент върху комфортното слушане и модерния дизайн.

Посетителите ще имат възможност да видят от първа ръка и най-новите първокласни слушалки с атрактивен ретро дизайн, които предлагат безжична Bluetooth свързаност и функция за свободни ръце при използване с мобилни устройства. Тези слушалки са идеални за почитателите на музиката, които искат да слушат любимите си мелодии, без да се притесняват от кабелите, било то у дома, във фитнес залата или навън.

Technics

Тази година на изложението IFA ще бъде световната премиера на един от най-значителните нови продукти на Technics. За първи път Technics ще покаже нов продукт, който интерпретира класика. Този продукт от референтна класа ще предлага качество на звука, което ще задоволи слуха и на най-претенциозните меломани.

В центъра на вниманието ще бъде и Technics OTTAVATM (SC-C70) - перфектното предложение за лоялните почитатели на марката Technics и аудио ентусиастите, които търсят по-компактна музикална система от типа "всичко в едно". Тази система не само обединява всички аудио технологии и ноу-хау, натрупани от Panasonic в продължение на повече от половин век, но и в много отношения е символ на новия "Technics".

Телевизори Panasonic

В зоната за телевизия ще бъде показана най-широката гама OLED телевизори на Panasonic до този момент, водена от най-големия ни модел, зашеметяващия 77-инчов EZ1000. Разширената линия 4K Pro HDR OLED телевизори е представена от две серии с размери от 55 до 77 инча, използващи технологии от ново поколение за тези потребители, които искат да се насладят на 4K HDR съдържание с най-високо качество. Panasonic работи в тясно сътрудничество с Холивуд, за да достигне най-високите стандарти за качество на картината. Истинското кинематографично изживяване от Холивуд ще бъде пренесено на щанда на Panasonic чрез впечатляващите екрани на OLED телевизорите EZ1000. Посетителите ще видят как телевизорите на Panasonic пренасят Холивуд директно у дома, благодарение на най-новото технологично сътрудничество с филмови студия, режисьори, кинооператори и специалисти по визуални ефекти. В допълнение към това ще бъде представено и цялостно UHD решение от Panasonic - от заснемането на образи и създаването на филмова продукция на Blu-ray DiscTM до производството на устройства за домашно развлечение.

За любителите на фотографията, в зоната за Цифрова фотография ще бъдат показани снимки, направени с най-новите фотоапарати Lumix. Посетителите ще видят как великолепието и колоритът могат да бъдат уловени с най-новата ни фотографска техника. За тези, които търсят начини да подобрят техниките си в туристическата и улична фотография, нашите консултанти на място ще могат да предложат полезни съвети и трикове. Също така, ще има и интересна томбола с награди на нашия интерактивен щанд за 6K заснемане.

Електроуреди

За тези, които просто обичат да готвят, зоната за малки кухненски електроуреди „Опитай свежото" на Panasonic ще бъде истински празник за очите и приятно кулинарно преживяване. Двама отдадени кулинарни блогъри ще проведат обучения, в които ще покажат варианти за лесно приготвяне на здравословни и вкусни закуски. Също така, диетолог ще предлага съвети за здравословни хранителни навици и лесно приготвяне на храни, богати на витамини, за водене на здравословен начин на живот, физическо и душевно благополучие. Ще има специални работни места, където посетителите ще могат да навият ръкави и да приготвят вкусни ястия заедно с нашите блогъри. Ще има и редица демонстрации, показващи как бързо и лесно да се приготвят изтънчени и здравословни ястия с най-новите кухненски електроуреди на Panasonic.

Акцентите в тази зона включват инверторната микровълнова фурна с грил и с аксесоар за готвене на пара NN-GD38, ръчният блендер MX-S401, блендерът с висока мощност MX-ZX1800 и кухненският робот MK-F800, които биха могли да се превърнат в едни от най-важните ви помощници в кухнята. С най-новата хлебопекарна ZX2522 на Panasonic ще бъдат направени демонстрации, които ще покажат възможностите за приготвяне на изделия без съдържание на глутен, като хляб, тесто и тестени изделия.

И накрая, за да останете хидратирани през целия ден, Panasonic ще бъде домакин на ревитализиращ фреш бар с бавни сокоизстисквачки MJ-L500 и MJ-L600, където ще имате възможност да приготвите за себе си прясно изцеден сок, с който да набавите необходимия ви енергиен тласък!

Лична грижа

Panasonic ще представи своята философия на благоденствието "Изглеждай добре, за да се чувстваш добре" чрез три ключови сектора в областта на личната грижа. Ще бъдат показани вълнуващи лайфстайл продукти и демонстрации на живо.

Дамска козметика

Професионални гримьори ще представят широка гама първокласни козметични уреди, вдъхновени от ежедневните и педантични ритуали за грижа за кожата на японските жени. Сред тях са уреди за почистване и за разкрасяване, и нов завладяващ уред с нано-йонна технология, който помага да постигнете ефекта от посещение в козметичен салон в комфорта на собствения си дом. Този нов продукт е разработен да подобри подхранването на кожата. Благодарение на технологията за дълбоко почистване на порите същевременно стимулира производството на колаген за видим ефект на подмладяване. Ще има и фото- и видео щанд, оборудван с технологията "Увеличена реалност" (Augmented Reality (AR), на който посетителите ще могат да си направят снимки и да участват в томбола с невероятни награди.

Мъжко фризьорство

За господата, които искат да се освежат при изтощителното обикаляне сред тълпите от посетители на изложението, професионален бръснар ще предлага услугите си на щанда за мъжко фризьорство на Panasonic.

Panasonic се изкачва на още по-високо ниво по отношение на качеството с новите си машинки за подстригване (ER-SC60) и тримери за брада (ER-SB60) с повишена мощност, подобрено качество на ножчетата и най-високата досега скорост на рязане. Посетителите ще имат шанса първи да видят новата компактна самобръсначка с 5 ножчета за мокро и сухо бръснене, предназначена за използване и в двата случая. Със своята режеща система от пет ножчета и високоскоростен линеен електромотор, тя осигурява повече мощност и прецизност за по-гладка кожа след бръснене.

Устна хигиена

Посетителите ще имат възможност да участват в демонстрации от типа "докосни и опитай" на зъбния душ EW1611/EW1411, предназначен за ефективно почистване и устна хигиена. Също така ще бъде представена и електрическата четка за зъби EW-DL83, използваща допълнителни тънки влакна за прецизно почистване на остатъците от храна. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.