• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Бети Панова: Лозан Панов ще съди България в Страсбург

Бети Панова: Лозан Панов ще съди България в Страсбург

/КРОСС/ Лозан Панов ще съди България в Страсбург заради наложената му от Софийския административен съд глоба за недеклариране на имот пред Сметната палата. Това каза в интервю за предаването „120 минути" по БТВ съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов - Елисавета Панова.

Съпругата на Панов - Елисавета - беше категорична, че имотът е бил деклариран пред инспектората на Висшия съдебен съвет.

Що се отнася до нейния апартамент, купен от фирмата „Артекс", преди да се омъжи за Панов, тя беше категорична, че ниската цена е била заради срива на цените по онова време. Фактът, че собствениците на фирмата архитектите Мирянове са им кумове, не е повлиял.

"Ако председателя на най-висшата съдебна инстанция не може да получи правосъдие какво остава за вас и за мен", коментира Елисавета Панова.

На въпрос дали Лозан Панов трябва да остане на поста си, тя заяви: Смятате, че трябва да спре да се бори? Не, напротив, трябва да си признаем, че живеем в завладяна държава и просто останалите да изберат дали да продължат да живеят в нея, или да се изправят.

Жената на Панов обясни и че единственото, което й е останало, е да покаже всички документи по закупуване на имота си. Тя обясни и че ниската цена се дължи на по-голямата първоначална вноска, която е направила.

„465 евро на квадрат са, понеже годината на сключване на сделката е 2013 г. Има достатъчно анализи за състоянието на пазара в интернет за този период. В началото на 2013 е началото на пика на имотната криза. В този период никой не инвестираше в строителство. Хората предпочитаха да влагат спестяванията си в депозити. Банковият сектор се ползва с добър имидж. Това е първият компонент, който играе роля върху цената. Вторият компонент, аз закупих не сграда, аз закупих право на строеж, защото сградата е една картинка, което означава, че аз поемам риск. Следващият момент е с първоначалната вноска. Никой не е готов да даде 50% от цената предварително, а 10 до 30% максимум. Това са факторите за цената", обясни Елисавета.

Тя призна, че семейство Мирянови, собствениците на фирма „Артекс", са й близки, като те са и кумуве на сватбата й с председателя на ВКС. Панова каза, че личен проблем я свързал с Весела Мирянова.

"Аз не се срамувам от познанството си със сем. Мирянови. Построили са едни от най-качествените жилищни сгради през последните 25 г. в София, срамувам се от начина, по който се управлява държавата ни, от тресавището, в което се превърна. Същото това тресавище поглъща и почтените хора вече", смята Елисавета Панова.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тъпанара си е тъпанар ,гнидо жената си купува апартамент , след две години се запознава с Панов и се женят , апартамента не е на Панов , придобит е преди брака , каква е далаверката бе мухъл , жената не е на държавна работа за разлика от цялата армия хрантутници с тризонети на които ние им изкарваме заплатите , ти въобще можеш ли да вникнеш в проблема , разбираш ли какво значи корупция или просто по заръка на свинския център трябва да се мачка Панов , който не им играе по свирката свинска .

11.04.2019 10:48:19

Анонимен

Ало,умния-случаят на другарката Панова няма нищо общо с цялата сюрия властимащи,но има общо с другаря Панов -и далаверката засяга тези другари като цяло-там е заровено кучето ,умнико !

11.04.2019 09:28:26

Анонимен

Някакъв малоумник обръщаш се на Бетка явно не му стига мозъка да вникне в проблема , мухльо нищо общо няма случая на Панова с цялата сюрия власт имащи , а гнусотията с бунгалото на Панов пък е върха на цинизма - класическа ГЕРБЕРАСТИЯ ..... , но идва видов ден ....

10.04.2019 21:20:05

Анонимен

Бетка,ни срам ,ни очи-казват възрастните хора.С Лозанчо сте си лика прилика-за чеп за зеле не ставате !

08.04.2019 13:25:30

Анонимен

..............."Не, напротив, трябва да си признаем, че живеем в завладяна държава и просто останалите да изберат дали да продължат да живеят в нея, или да се изправят. " 75 ГОДИНИ НЕКАДЪРНИЦИ !

08.04.2019 09:47:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.