• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Паргов: Патриотите са в грешка, ако си мислят, че ще им се случи нещо по-различно от Реформаторите

Паргов: Патриотите са в грешка, ако си мислят, че ще им се случи нещо по-различно от Реформаторите

/КРОСС/ За Патриотите мога да кажа, че ако си мислят, че може да им се случи нещо по-различно от Реформаторите, се бъркат. В коалицията нещата не вървят гладко. Ние разчитаме на всички, които имат съвест. Вотът на недоверие трябва да го прехвърлим не само на това правителство". Това каза в интервю за предаването "Офанзива" по "Канал 3" председателят на столично БСП Калоян Паргов.

"Ние внасяме вота сами. Готови сме да говорим с всички, които смятат да го подкрепят. Винаги, когато има препятствие пред БСП, ние се стимулираме, защото възможността да има предсрочни избори наесен не е малка. Имаме нужния брой народни представители, за да си позволим сами да действаме с внасянето му", каза още той.

"Спекулира се, че сме внесли вота, точно когато се представят целите за европредседателството. Ние сме съобщили датата още миналата година. Ролята на опозицията е да натисне правителството да си върши работата. Вотът на недоверие разкрива слабите места. Всички усещат, че има корупция, но не правят нищо. Ние като опозиция имаме много възможности, някои от тях са протести", категоричен беше Калоян Паргов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ОООО ТОЯ ВЗЕ ДА ДАВА АКЪЛ И НА ПАТРЕОТИТЕ.БОЖЕ

21.01.2018 11:22:37

Анонимен

ИНТРИГАНТИТЕ ОТ БСП СА НАЙ ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

21.01.2018 11:21:18

Анонимен

ТЕЗИ ОТ БСП ВСИЧКИ СА ИМ ВИНОВНИ

21.01.2018 11:20:06

Климент

Паргов, не се занимавай с патриотите! По-добре виж собствената си партия, който издигна за свой лидер една квачка. Първосигналните и политически реакции са гаранция за следващия провал. И ... патриотите ли ще ви бъдат виновни. Как можа да надрънкаш тези простотии, просто умът човешки не го побира.

20.01.2018 23:55:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.