• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Паргов: Ще продължим да се борим за правата на хората на труда

Паргов: Ще продължим да се борим за правата на хората на труда

/КРОСС/ "Ние, социалистите, заявяваме, че ще продължим да се борим за правата на хората на труда". Това каза лидерът на ГС на БСП-София и член на ИБ на партията Калоян Паргов, по време на Първомайското митинг-шествие на БСП, предаде Агенция "Фокус".

Първомайското митинг-шествие бе открито от Паргов и започна с химна на Република България, този на ЕС и на Интернационала. "Хора на труда честит празник", каза Паргов и посочи, че днес е и ден на гнева.

"Бедността убива България. Хиляди малки градове и села загиват. Загиват, защото нямат поминък", каза той и подчерта, че това продължава вече трето десетилетие.

"След изборите бяхме посрещнати от скоростно повишаване на газа, водата и парното", обясни той и посочи, че това налага много въпроси, чиито отговори няма да са лесни. Лидерът на ГС на БСП София коментира, че ГЕРБ и Обединените патриоти са започнали да отстъпват от своите щедри обещания за по-високи доходи след изборите. Паргов обърна внимание на информационното затъмнение с изместването на парламентарния контрол по БНТ 2.

Той подчерта, че социалистите ще продължат да се борят против бедността в България.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Червената буржуазия ще пази правата на онеправданите трудещи се. Голям майтап. Нинова е пратила детето си в чужбина, но ни съветва какво да правим ние.

01.05.2017 19:01:36

Анонимен

Българите, които грижливо пазят националната памет, чудесно помнят и знаят какво донесе на страната ни черната дата, на която съветски войски влязоха на наша територия – комунизъм, зверства, репресии, заграбване, тоталитарна държава, морален упадък и икономическа разруха.

01.05.2017 16:24:53

Анонимен

След изборите бяхме посрещнати от скоростно повишаване на газа, водата и парното БАЛАГОДАРЕНИЕ И НА БСП

01.05.2017 12:05:55

Анонимен

ВИЕ СЕ БОРИТЕ САМО ЗА ПРАВАТА НА ВАШАТА КРАДЛИВА ПАРТИЯ

01.05.2017 12:03:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.