• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Лятото започва с Радио парк феста на БНР

Лятото започва с Радио парк феста на БНР

/КРОСС/ За трета поредна година Българското национално радио организира Радио парк фест. Той започва тази вечер от 18.00 часа и ще продължи до 16-и юни на Голямата поляна в Южния парк в София.

Радио парк фестът събира най-добрата българска рок, поп и хип-хоп музика и дава възможност на почитателите ѝ да слушат на живо любимите си изпълнители. 

Лятото започва днес с Миленита;DJ Dessy; Дороти Такев; Жлъч, Гена и Григовор. В събота на сцената ще се качат Орлин Павлов, Мартен Роберто, Ива и Jeremy?, а в неделя "Остава", Krekhous, Miry и Innerglow.

В тазгодишното издание на феста БНР ще представи и кампанията си "Избери живота", която е срещу употребата и разпространението на наркотици.

БНР продължава мисията си да подкрепя новата вълна артисти, давайки им шанс да се изявяват на една сцена със знакови утвърдени имена в българската музика. Генералният директор на БНР Александър Велев каза:

"Каним всички столичани и гости на столицата да посетят нашия радиофест, който провеждаме за трета година. Тази година е по-интересно, по-живо, с нови участници и тази година ние ще съчетаем феста и с нашата кампания "Избери живота", която е насочена към това да спрем разпространението и употребата на дрога в България. Надявам се да имаме и хубаво време и да се забавляваме на поляната в Южния парк. Най-важното е, че фестът се превърна в една традиция и е част от културния календар на София".

Радио парк фестът ще даде възможност на младата аудитория да научи за новото лице на радиото и чрез нови срещи да привлечем нови приятели. В рамките на феста има и богата дневна програма за малки и големи, включително спортни и щафетни игри.

Парковете, градините и зелените площи в София са обработени с препарати срещу кърлежи и бълхи, а Южният парк е два пъти обезпаразитен, каза пред "Хоризонт" Димитър Данчев, директор на дирекция "Зелена система".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.