• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Проф. Вучков: Кънев е гумено човече, Местан - дърдорко, Бареков - смехотворен

Проф. Вучков: Кънев е гумено човече, Местан - дърдорко, Бареков - смехотворен

/КРОСС/Това момченце, гумено човече Радан Кънев, кой е тоя, че да поставя условия?! Коя е Кунева - пропаднала. Това са пропаднали хора, а искат всичко. Не ме интересуват дали ще ми се обидят. Това е една сбирщина от туркофили, куневщина и иванкостовщина. Това е безпринципна сбирщина. Кунева е червена, а сега е тъмносиня. Това коментира пред bTV проф. Юлиян Вучков в анализ на следизборната политическа ситуация.

Държавата агонизира. Такава простотия навсякъде. Бъдещият кабинет трябва да бъде подкрепен от всички партии в парламента, но това не може да се случи. Те ще подкрепят кабинета за 3-4 месеца и после ще го блокират, тъй като всеки е воювал с ГЕРБ, категоричен е Вучков.

По думите му ГЕРБ няма капацитета да управлява дълги години, а само две-три. Лиляна Павлова можела да е премиер с двете си висши образования, но нямало как да понесе политическата отговорност на ГЕРБ.

Всички лъжат, че не искат постове, отсече Вучков. По думите му всяка партия поотделно има проблеми с победителите на парламентарния вот. Люта борба води СКАТ на Валери Симеонов с Димитър Николов - най-добрият кмет, посочи професорът. "Ами Бареков? До оня ден искаше да вкарва в затвора Цветанов и Борисов, а сега - не. Той сега вика ура, после ще те предаде. Стъпваш на гнила основа", смята той.

"Атака" пък била готова да отреже главата на Бойко Борисов. "Волен викаше ура, докато чакаше министерски кабинет и като не го получи, веднага започна да го отрича да го изкарва идиот и простак. Не става", коментира професорът.

Тези партии са стари всичките, те са съставени от остатъци, пръжки от старите партии. Реформаторският блок е от стари партии, ББЦ на Бареков е съставена от хора от ГЕРБ, от Атака, от БСП, това са стари хора, нищо ново няма, те са изчерпани, смята той.

Всички тези партии лъжат и крадат заедно с милионерската върхушка, която им плаща изборите, а те им се отплащат като приемат закони, които прикриват разбойничеството им. Тези партии крадат заедно със съдебната система, защото тя не ги вкарва в затвора, посочва Вучков.

Само Миков, по думите му, след като се почерпил малко, признал, че провалът е тотален.

Професорът предлага да се махне "мармаладеният Близнашки", който нямал характер и да се вкарат няколко качествени хора, а през това време да се създаде професорска партия от учени и академици. Готов съм да консултирам такава партия - но трябва да има условия. Трябва да се променят партийните механизми - ЦИК, КС, ВСС, Главна прокуратура. Те трябва да се избират от юридическата колегия а не от партиите, тогава съдебната система ще бъде независима, е мнението на водещият учен.

Ако има едно ремонтирано временно правителство, може да има период да се създаде партия на големите учени. Иначе България още 10 години ще агонизира. Тези партии са изчерпани, те лансират своята лакомия, ниското си образование, некадърността си. Те нямат качества да управляват. Всяка партия има само по трима-четирима качествени хора. Другите спят и се разхождат по коридорите и тоалетните, смята професорът.

Накратко той описа част от лидерите така:

Миков става за компания, за хихо-хахи, но не и за ръководител на една пропаднала партия

Местан е дърдорко, който повтаря едно и също, прислужник на Ердоган. Само дето не излапа обувките му и не ги облиза

Бареков е смехотворна фигура - отракан, но не е умен

Първанов - стар човек, дрънкало, разтяга локуми, жаден за лапане, богат, но се прави на беден

Сидеров - трябва да се озапти - има проблеми с излишество от страсти.

Дълбоко съм разочарован, казва в заключение професор Вучков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ей тоя ИДИОТ липсва на нашия народ ! Във време на тъга и отчаяние, този кретен ще ни разсмива ! Още ми кънти в главата твърдението му, ЧЕ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ИМАЛА ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ, БИЛА МНОГО КАДЪРНА и ...СТАВАЛА ЗА ...ПОРЕДНИЯ ПРЕМИЕР ! Ашколсун, толкова простотия ката ден по телевизиите не може да възпроизведе образован и грамотен народ !

10.10.2014 14:12:55

Анонимен

Професора вече мирише на пръст, но нали не е партийно обвързан, само ръси определения!

10.10.2014 13:32:47

Анонимен1

Кой е Вучков? Фактор в политиката, журналистиката или?

10.10.2014 12:43:24

Анонимен

Ти па щот си много хубав!

10.10.2014 12:37:30

Анонимен21

Вучков,пий жълтите хапове!

10.10.2014 12:34:20

Анонимен Шмиргел

Тоя Вучков съвсем изперка

10.10.2014 12:31:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.