• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Няма свободни помещения за всички парламентарно представени партии

Няма свободни помещения за всички парламентарно представени партии

София /КРОСС/ Няма свободни помещения за всички осем парламентарно представени партии. Четири от осемте партии, които влизат парламента нямат централи в София. Места ще се търсят за Патриотичния фронт, АБВ, ББЦ и РБ.
Сгради ще им бъдат намерени, но няма как да отговарят на луксозните условия, за които някои политици настояват. Погрешно се смята, че държавата е пет-звезден хотел, шегува се областният управител на София Росен Малинов. „Сградният ни фонд е много стар, амортизиран и недостатъчен", призна той пред Нова телевизия.
В София ябълката на раздора се оказва сградата на "Г.С. Раковски" № 134, където засега се помещават офисите на СДС. Всички нови партии са поискали офис там. Сред тях е и коалиция „България без цензура". До края на годината пък НДСВ ще трябва да освободи сградата си в центъра на града, която ще се пристрои като топла връзка на НАП.
Подобна е и ситуацията в Благоевград. От АБВ очакват скоро да получат офис под наем срещу 98 ст. за кв.метър. Общината в града има готовност да отдаде помещения на всички партии, влезли в 43-то НС, ако поискат такива.
По закон с предимство са парламентарно представените партии. За всички останали, помещения се дават само при възможност на общините. Претенции имат обаче и от партии в коалиции, както и такива, които имат представителство само в Европейския парламент.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бареков е човека, който ще внесе промяната!

08.10.2014 22:19:37

Анонимен

Бареков е човека, който ще внесе промяната!

08.10.2014 22:19:32

Анонимен

Ще трябва да се намери.

08.10.2014 22:19:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.