• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Антон Кутев, БСП: Има разцепление и в парламентарната група и в партията

Антон Кутев, БСП: Има разцепление и в парламентарната група и в партията

/КРОСС/ „Разцепление има и в парламентарната група, и в партията донякъде". Това каза в интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Антон Кутев от БСП. По думите му, проблемът е проличал и през изминалите дни, когато половината от ПГ на БСП е подкрепила кандидатурата на Сотир Цацаров за председател на Антикорупционната комисия, въпреки решението на партията да не го подкрепя.

Във връзка с обвинението, което лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи към премиера Бойко Борисов, че той и няколко бизнесмени са се опитали да я отстранят от поста й, Кутев коментира: „Аз искам да знам, че моята партия и в моята държава, зависимости, които са нерегламентирани, особено от бизнеса, са невъзможни в политиката". „Аз не искам да си представям, че в избора на БСП изведнъж ще участват някакви милиони, вътрешни или външни, някакви бизнесмени ще почват, под натиска на премиера, на някой друг, да определят избора на хората", каза още Антон Кутев и допълни, че въпросът е, дали партията има механизми да не допуска това.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И какво точно казва този кариерист? Нинова е най-стабилният и принципиален лидер на БСП от много време насам. Кутев и Сие са случайни хора, забравили за идеологията на същата тази партия. Чиновници.Естествено е желанието на Борисов, основният му противник да има слаб лидер, който да отдалечава партията от симпатизантите й. И ако има възможниост чрез герберски кръгове да го направи, ще го направи и няма да пита Кутев. Това е активно мероприятие извън контрола на БСП.

15.12.2019 12:05:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.