• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

"Да, България" днес избира Изпълнителен съвет, следва регистрация в съда

"Да, България" днес избира Изпълнителен съвет, следва регистрация в съда

/КРОСС/Днес "Да, България" ще проведе първото събрание на Националния си съвет, който е представителен ръководен орган на партията. Той ще има за задача да избере Изпълнителния съвет на партията.

Очаква се в следващите няколко дни от партията на Христо Иванов да обявят кога ще внесат документи за регистрация в Софийски градски съд. Срокът, в който съдът трябва да се произнесе с решение за законността, е един месец.

В над 20 града вече има самоорганизирали се симпатизанти, които са готови да започнат работа. До този момент формално заявилите участие в партията са над 5000 души, ката 3000 от тях са подали онлайн своите заявления.

"Никога досега не съм бил в партия, но заради вас влизам", това са думите на над 90% от хората, които изявяват желание да се включат. Организацията кипи с пълна сила, а стотици са доброволците, които са се включили. Около 15 са хората, които се занимават с приемането и обработването на декларациите за членство.

Даренията вече са надхвърлили 100 000 лв., като те пристигат от всички краища на света. Средната стойност на едно дарение е около 150 лв., а най- голямото е над 8000 лв и е изпратено от Лондон. От партията на Христо Иванов са получили 4 офис пространства и 2 автомобила - единият, от които е бус.

От партията искат всичко да се случва законно и в реда на нещата. Това е причината периодично да публикуват публични доклади за получените дарения и присъединилите се симпатизанти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.