• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Лидерът на младите социалисти в Благоевград подаде оставка

Лидерът на младите социалисти в Благоевград подаде оставка

/КРОСС/ Вчера се проведе заседание на общинското ръководство на БСП в Пиринско. Червените не успяха да мобилизират всички от ръководството и на заседанието присъстваха само 15 души. Ето как е протекло заседанието и какво написа лидерът на младежите Асен Балабанов след него. Публикуваме писмото му без намеса:
"На провелото се днес заседание на общинското ръководство на БСП Благоевград за пореден път статуквото надделя над желанието за промяна. 15 от 31 присъстващи не се впечатлиха нито от принципни аргументи, нито от представените доказателства за груби уставни нарушения и фалшификации от страна на общинския председател Владимир Пандев и поръчаха "още от същото". За съжаление личното облагодетелстване и нежеланието за "пускане на кокала" отново се оказаха по- важни от бъдещето на БСП в общината. Независимо от катастрофалните изборни резултати, призивите за персонални промени на всички нива се размиха в колективна безотговорност. Не желаейки да бъда съпричастен към по-нататъшното затриване на общинската организация на БСП, преди броени минути депозирах оставката си като член на общинския пленум на партията. Нещо повече, тъй като за разлика от доста наши отговорни ръководители не съм забравил какво означава да се носи политическа отговорност, смятам да депозирам оставката си и като областен координатор на МО в БСП на предстоящия областен съвет в събота. Обновление и промяна без личен пример не може да има. " се казва в писмото.
Както е тръгнало червените май съвсем ще се самоунищожат. Интригите и сплетните заемат връх. Отново в сянка е сивият кардинал на партията в региона, който е озверял след провала на изборите и използва ударни сили, за да довърши столетницата в Пиринско, чиито членове този път не успяха да го направят депутат. Невиждани крамоли тресат БСП, подобни вътрешно партийни ежби не е демонстрирала нито една политическа партия в областта. Развоят на ситуацията показва, че независимо от гръмките слова, независимо от обещанията е изключително трудно да бъде реанимирана партията, която бе унищожавана системно от свои. Ще съобщим и позицията на д-р Владимир Пандев, пише struma.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.