• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

ГЕРБ и Обединена партия на пенсионерите подписаха споразумение за политическо партньорство

ГЕРБ и Обединена партия на пенсионерите подписаха споразумение за политическо партньорство

/КРОСС/ПП ГЕРБ и ПП „Обединена партия на пенсионерите в България" подписаха споразумение за политическо партньорство. Според документа ПП „Обединена партия за пенсионерите в България" ще подкрепи кандидатите от листата на ГЕРБ за народни представители на предстоящите избори за Народно събрание на 5 октомври 2014 г. Двете партии се ангажират да работят за формирането на бъдещо център-дясно правителство на България, като ще продължат политическото си партньорство и на местните избори.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Peter Ivanov

Приветствам споразумението между ГЕРБ и Партията на пенсионерите (на която за сега не съм в членския състав)! Не приемам манипулативно да се променят факти от близкото минало, да се прокарват неверни цитати от изказвания и каквито и да са провокативни писания, за да може който и да е да прокара политическите си пристрастия.Вярно е съвпадението, че се пенсионирах по времето, когато ГЕРБ беше на власт, но това се дължи на ЕГН - то ми, а не на връзкарство. Вярно е и това, че през мандата си ГЕРБ не успя да направи много за нас, но поне не ни лъга демагогски, като току що абдикиралото правителство. Убеден съм, че това, което сега ще заложат в програмата си съвместно с нашата партия, те ако дай Боже спечелят изборите, ще го изпълнят изцяло, защото вече се доказаха, че са и като партия и като лидер - хора на честта и достойнството.

29.08.2014 12:42:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.