• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Буйстващ пациент преби лекари в Бургас

Буйстващ пациент преби лекари в Бургас

/КРОСС/ Жертва на насилие от страна на пациент станаха двама лекари и част от персонала на МБАЛ „Бургасмед", съобщават от болницата.

Тази сутрин, в спешното отделение на болницата чрез Спешна медицинска помощ е докаран и приет за спешно лечение мъж на 20 г. във видимо нетрезво състояние, съмнение за гърч и предполагаема употреба на наркотични средства.

Мъжът е буйствал и е бил агресивен като при опита за оказване на спешна помощ от страна на медицинския екип от отделението на МБАЛ „Бургасмед" той напада лекаря дежурен на смяна, лекаря извикан от отделение по Анестезиология и интензивно лечение за консултация, както и друг член от персонала на болницата, опитващ се да помогне. В помощ на медицинския екип се намесва и придружител на друг пациент приет в Спешно отделение.

Лекарят от реанимация е ударен с юмрук в корема и е повален на земята, другият член от персонала е в тежко състояние, но без опасност за живота. Той е приет за лечение в болницата със счупен нос, което ще наложи последваща операция, съмнение за фрактура на левия крак, тежки хематоми по цялото лице.

На мястото веднага е извикана Полиция, а буйстващият пациент е задържан от органите на реда.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

анти-СубСидер

Лицето е било от бургаския боен ДС-МВРо-КАТУН на Дракалиев (какво точно фамилно име от руски - ДРАКА = ПОБОЙ, СБИВАНЕ)! Също както и оня наркоман дето ритна нещастната възрастна жена! Ето до това водят партийните субсидии, с които се финансират и обгрижват партийните бойни КАТУНИ!

24.05.2017 14:12:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.