• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Павлова: Първото нещо, което ще направим е актуализация на бюджета

Павлова: Първото нещо, което ще направим е актуализация на бюджета

/КРОСС/ "Смятам, че трябва да водим позитивна кампания. Това като цяло е и позицията на ГЕРБ", каза в студиото на БНТ Лиляна Павлова.

"Няма да обещаваме нещо, което не можем да изпълним, ще говорим с факти, числа и данни. Не поемаме популистки обещания, защото говорим как да вървим напред и как да стабилизираме ситуацията в държавата", добави тя.

Пред Димитър Цонев тя коментира програмата за енергийна ефективност на жилищните сгради. От партията смятат, че тази програма може да бъде мащабна и да и да се инвестират много средства и от европейския, и от държавния бюджет.

„Фактите показват, че където имаме цялостно саниране на сградата има над 60% намаляване на сметките и можем да покажем това нагледно, показвайки новите и старите сметки за електричество.", посочи Павлова.

"Предлагаме да се дебатира за политики и за истинските неща. Направихме много за Варна, готови сме да направим още повече", каза още водачът на листата на ГЕРБ морския град.

Павлова коментира и евентуалната коалиция с Реформаторския блок.

„Членове сме на ЕНП, на едно политическо семейство. Ако погледнем политики и платформи ние нямаме различия в тази посока", каза тя и добави, че от ГЕРБ в момента работя за самостоятелно участие без коалиции.

„Първото нещо, което ще направим е актуализация на бюджета. Искайки я трябва да се направи анализ за необходимите средства държавата да не изпадне в ликвидна криза. Но взимането на заеми не е самоцел, а само, за да стабилизираме държавата", заяви още Лиляна Павлова.

От думите и стана ясно, че позицията на ГЕРБ за проекта "Южен поток" е непроменена в последните години - „за" "Южен поток", но при спазване на българското и европейското законодателство.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.