• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Ако нашата полиция свали този кабинет, ще призная, че наистина ни пази

Ако нашата полиция свали този кабинет, ще призная, че наистина ни пази

/КРОСС/ Ако нашата полиция свали този кабинет, ще призная, че наистина ни пази.

Галя Горанова
журналист

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

А на бас!

А НА БАС, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ УТРЕ ЩЕ СЕ НАДУПЯТ НА БОКО ТИКВАТА. ЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ ИДИОТИТЕ СИ ШЕФОВЕ В МВР И В ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ЗА КИНТИ! А на бас, че утре пак ще се състои последно действие в поредния протест на ченгетата, който пореден протест ще завърши с поредното надупване на лицето Бойко Методиев Борисов, който за пореден път ще излезе като Благодателя и ще потуши пишман „революциите“. Колко пъти досега сме ставали свидетели на свиването на знамената на ченгетата „протестиращи“? К’ви ченгета сте, бре? Що протестирате само за кинти и за ония прословути 20 заплатки, които си взимате накуп, докато се трайкате пред безумията и отвратителната корупция, ПЪПЛЕЩА ОТ ВЪРХОВЕТЕ НА МВР НАДОЛУ? Що не протестирате против ИДИОТИТЕ СИ ШЕФОВЕ, НЯКОИ ОТ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ДАЛИ НЯКОГА СА БИЛИ ТРЕЗВИ, а ДРУГИ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ?! Що не протестирате срещу правителството, чиито ваши шефове ви карат да вършите безобразия поръчкови, а? Щото не сте мъже. Затова. Щото ви интересуват само кинтите, да си ги доживеете мишкувайки и безропотно изпълнявайки онова, от което сами сте отвратени. Що не излезете пред камерите и не споделите онова, което говорите помежду си – че МВР и правителството е мафия? А на бас, че Боко Тиквата пак ще „ви оправи“. Аре, че само си губим времето с вас. И „революциите“ милиционерски.

03.11.2015 19:44:36

Анонимен

Ти какво искаш да кажеш?

03.11.2015 18:09:04

Анонимен

Поредната малоумна проститутка, пардон журналистка... Що не се задълбаете във факта, че ББ е ядосан от победата на ГЕРБ в цялата страна, или просто слушате инструкции?

03.11.2015 17:51:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.