• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

"Первый Канал": Протести против агресията на Анкара и акции на солидарност с Русия се състояха в България

"Первый Канал": Протести против агресията на Анкара и акции на солидарност с Русия се състояха в България
"Первый канал" отрази литийното шествие, което се състоя вчера в София

/КРОСС/ В София десетки хора се събраха на митинг пред стените на нашето посолство в България, съобщават от "Первый Канал". "Със себе си носеха руски знамена, цветя и свещи. Направиха импровизиран олтар със снимките на загиналите летци и произнесоха молитви в тяхна памет. И обикновените хора, и политиците, присъстващи на събитието, нарекоха случилото се с руския самолет "недопустим варварски акт", допълниха от "Первый Канал".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Sory, Русия ! Много сте нечистоплътни и вече 135 г. ви ядем калая, не ни трябвате, уходите к чьортом, и повече не се вескайте по нашите земи ! Мръсни, долни и гадни Сибирски дрипльовци! Вземете си и останалия слугинаж, че може да артиса...!

28.11.2015 20:37:30

Проф.Людмил Георгиев

От години твърдя, че тандемът в ръководството на Турция между Реджеп Таип Ердоган и Ахмед Давутоглу е най-грозното съвременно предизвикателство не само спрямо България, но и по отношение на цялата Християнска цивилизация, независимо дали става дума за нейните католически, протестантски или православни части! Същото, абсолютно същото се отнася и за турския народ, защото шизофренният тандем Ердоган-Давутоглу се обяви категорично срещу принципите на Бащата на съвременна Турция – Мустафа Кемал Ататюрк! Тези откровени идиоти, имам предвид Ердоган и Давутоглу, ревизириха по абсолютно безпардонен начин фундаменталните идеи на Мустафа Кемал относно ситуирането на Република Турция в бъдещето! Но, както винаги съм казвал, историята се повтаря – шизофренният тандем Ердоган-Давутоглу реши, че ще реализира своите абсурдни неосмански идеи като свали онзи ден руски самолет?!?… Наистина трябва да си откровен идиот, за да си мислиш, че можеш да се покажеш като лидер на ислямския свят, удряйки в гърба руския самолет! В случая думата ми не е толкова за тандема Ердоган-Давутоглу – те са свършени и въобще не ме интересуват! Дали ще ги гръмнат руските спец.служби или кюрдите, няма никакво значение! По-важното е, че тези идиоти приключиха с Турция – тази държава ще се разпадне много по-скоро, отколкото очаквате! Турция има един шанс – народът да се вдигне и да се освободи от тези кретени – военните, които бяха вкарани по абсурден начин в затворите, журналистите – по същия начин, и много обикновени турски граждани!

27.11.2015 16:17:09

Л.Г.

Въпросът ми е към онези български политици – например селяните от Момчилгардско, Банкя и Гоцеделчевско – Лютви Местан, Бойко Борисов и Росен Плевнелиев: алоо, кретени, докога вашите идиотски действия ще продължават да унищожават целокупното народонаселение на България, както обикновените българи, така и обикновените турци, цигани и т.н. граждани на страната?!?… Имам въпрос и към всички онези обикновени българи, турци, цигани и т.н. граждани на България – вие докога ще търпите тази пасмина да ви управлява, драги мои сънародници?…

27.11.2015 16:08:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.