• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

"Пещерска" жени три двойки в конкурса "Просто кажи "Да"

"Пещерска" жени три двойки в конкурса "Просто кажи "Да"

/КРОСС/ Досега бяха подадени повече от 1200 истории на влюбени 

За трета поредна година „Пещерска” ракия организира кампанията „Просто кажи Да!”. Тя има за цел да насърчи сключването на брак, създаването на семейство и празнуването на този повод по стара българска традиция. Популярната марка ракия, която съпътства често семейните празненства, ще подкрепи три двойки в специалния им ден с по 5000 лв.. „Пещерска“ ще се погрижи и за фото и видео заснемането на сватбата и за осигуряването на напитки. Всяка една двойка, която иска да сключи брак в рамките на септември-декември 2018 година, може да вземе участие в играта, като разкаже своята кратка история на специално разработената уебстраница www.justsayyes.bg.

Там желаещите трябва да качат описание за себе си и своята мечтана сватба, обща снимка, а ако имат и заснето видео, това ще им донесе допълнителни точки. Колкото по-оригинално е съдържанието, толкова по-голям е шансът да влязат сред финалистите за голямата награда. Конкурсът продължава до 5 август. На сайта могат да се регистрират и “сватбари“ - хора, които нямат планове да се женят, но искат да следят кампанията, да подкрепят някоя от кандидатстващите двойки и да участват за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица десет от сватбарите ще получават бутилка „Пещерска“

 „В последните две издания кампанията „Просто кажи Да!“ се радваше на огромен интерес и това ни кара да мислим, че много от двойките държат да запазят ритуала на българската сватба. А „Пещерска“ отдавна е защитила своето място при празнуването на традиционните български празници и специалните моменти за всяко семейство.”, коментират от компанията-производител VP Brands International.  При предните издания на “Просто кажи „Да“ бяха споделени общо 1223  истории на любовта, а броят на всички участници достига 10817 човека.

Увеличава се броят на сключените бракове, отчита и националната статистика. 2017 г. е била рекордна по сключени бракове, показват данни на Националния статистически институт (НСИ). През миналата година  в страната са регистрирани 28 593 юридически брака, което е с 1790 повече от 2016 г. За последно бум на сключени бракове е имало през 2005 г. Ракията остава сред най-предпочитаните алкохолни питиета за българина и задължително присъства на всеки негов празник, особено на сватбата. „Пещерска“ се произвежда от собствени лозови масиви при стриктен контрол на суровината и при затворен цикъл, който дава гаранции за цялостния процес – от отглеждане и беритба на гроздето, до бутилиране и разпространение в търговската мрежа. „Пещерска“ е първата българска ракия, наложила се в национален мащаб.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.