• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Румен Петков: Спокоен съм, премиерът лично залови седем покемона

Румен Петков: Спокоен съм, премиерът лично залови седем покемона

/КРОСС/ През последните дни се чувствам по-спокоен. Премиерът лично залови на границата 7 покемона. Така шеговито Румен Петков коментира ситуацията по границата ни с Турция. 

Може ли да се изсипят на границата половината правителство, в това число вътрешният министър. Три години не можем да си построим оградата, явно нещо генерално е сбъркано, най-невралгичната част все още не е завършена, дължината е близо 40 км, заяви Петков. 

Премиерът трябва да вземе мерки, не може да се качваме по лодки и да се радваме на обектива, не се прави така политика, каза той в ефира на БНТ.

"Турция има своята специфика. Държавата е на кръстопът. Става дума за действия на Ердоган, които притесняват. Става дума за хиляди арестувани. Няма как да не е притеснително, става дума за нарушаване на човешките права", заяви Петков. Той призова да кажем на европейските ни партньори, че не сме подготвени, а с Ердоган трябва да сме внимателни, защото Турция е страната, която спира бежанската вълна.

За България бежанска вълна ще бъде катастрофа, смята Румен Петков. Европа не може да каже "Добре дошли" на всички, тя трябва да има инстинкт за самосъхранение, каза още той.  

По темата АЕЦ "Белене", Румен Петков призова проектът да се реализира, като сега ще плащаме по 167 000 евро на ден наказателна лихва заради решението на Арбитражния съд в Париж.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мао

Руменчо най обича да се прави на мъж , но в Москва по приличаше на обикновенна държанка , така мазно и раболепно се хилеше на началниците си , че чак бе гнусно . Руменчо преди да се перчиш и да даваш акъл , ходи пусни една вода във фонтана , пални със запалката една цигарка и ще се успокоиш .

26.07.2016 10:08:27

Анонимен

"... каква разлика с Плевнята, най принципния и достоен президент, заемал този пост в най трудните ни времена??" - Ама вие, сериозно ли?!

25.07.2016 23:27:19

Анонимен

Колко трудно се гради авторитет и колко лесно се срива. Този Плевенски партизанин, ще остане в историята като единствения министър на ченгетата, който лично и на крака е отишъл при двама престъпници в Дупница да ги моли за по малко престъпления. От там на сетне, каквито и глупости да дрънка, това ще му тежи като воденичен камък - каква разлика с Плевнята, най принципния и достоен президент, заемал този пост в най трудните ни времена??

25.07.2016 15:07:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.