• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Румен Петков: Рухна митът, че правителството на Орешарски е създало добри условия за бизнеса

Румен Петков: Рухна митът, че правителството на Орешарски е създало добри условия за бизнеса

/КРОСС/ Рухна митът, че правителството на Орешарски е създало добри условия за бизнеса. Това коментира на пресконференция във Варна Румен Петков, зам.-председател на партия АБВ. Той поясни, че по време на срещи из страната на ПП АБВ с представители на бизнеса е станало ясно, че правителството дължи около 1,2 милиарда само на строителния бранш по европейски проекти. „Това, че са спрени европейски програми, заради корупционни практики, не значи, че трябва да се погребат 30 фирми", добави Петков.

Румен Петков определи като липса на всякакъв управленски морал действията на кабинета на финала на мандата му. Като пример той посочи уволненията на няколко болнични директори на големи болници в страната. „Трябва да се види как новото служебно правителство ще погледне на това", каза още Румен Петков.

Петков коментира и обещанието на правителството на Орешарски за помощ в размер на 26 милиона лева за преодоляване на щетите от потопа във варненския кв. „Аспарухово". По думите на зам.-председателя на АБВ, до сега не е дадена и стотинка и това трябва да се знае от варненци. Пари са отпуснати за Спортен комплекс, за пристанище, но не и реално за гражданите и техните най-спешни нужди. По думите на Петков има достатъчно проекти, които са изготвени, но нямат финансиране. „Това е отношението на БСП и ДПС към Варна", заключи Румен Петков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.