• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Румен Петков: Резултатите от изборите до момента покават отчетливо повишаване на доверието към АБВ

Румен Петков: Резултатите от изборите до момента покават отчетливо повишаване на доверието към АБВ

/КРОСС/ Резултатите от местния вот до момента показват, че ПП АБВ разширява своята география. Имаме доста убедително представяне в редица области.

Разбира се, далеч сме от търсеното в други, като например, Варна и Пловдив.

Така или иначе се констатира видно повишаване на доверието към Алтернатива за българско възраждане в страната, което ни кара да изпитваме усещането, че сме с добра организация, с добро структуриране и със сериозна перспектива. Ние сме за първи път участници в местни избори и сега структурирането и участието ни в общинските съвети и администрации ще ни даде друг заряд и друга тяга на партията. Това заяви в ефира на БНТ заместник-председателят на ПП АБВ и председател на предизборния й щаб Румен Петков.

В отговор на въпрос той коментира вариантите за партньорство на партиите от левицата за предстоящия балотаж. "Каним ръководството на БСП на среща, за да обсъдим общото ни участие на балотажа. Още януари месец президентът Първанов много ясно формулира нашето предложение, след това го направи и писмено. За съжаление ръководството на БСП не прояви разбиране. Ще го кажа по-меко, остави кметовете си в изборна самота и резултата е на лице. Казвал съм го много пъти - АБВ е не проблема, а решението на проблема в ляво и съм сигурен, че и хората с вота си днес ще го покажат".

Румен Петков коментира и кампанията на АБВ като участник в коалиция „Сердика" в София. „Хвърлихме много усилия в кампанията за София.

Стремежът ни беше да стигнем до хората и да представим алтернативата.

Явно е, че сигурно не сме успели в пълна степен, но пък показахме като политическа партия, че присъствието ни в районите на столицата днес е значително по-отчетливо и съм убеден в солидната перспектива на лявото и на АБВ в столицата ни".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.