• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Petya Alexa и Явор Бахаров в чувствена любовна сцена в името на различната любов

Petya Alexa и Явор Бахаров в чувствена любовна сцена в името на различната любов

/КРОСС/ Противоречиви реални истории в "Съдени" - новият видео сингъл на Petya Alexa и Monty (Ice Cream)

Ако очаквате стандартен клип с няколко сцени за влюбени крехки души - случаят не е такъв. Историите в сингъла са дълбоки и противоречиви, вдъхновени от реалния живот. Сюжети, които изпълнителката е видяла отблизо или е преживяла сама:

„На всички ни се е случвало да видим или да чуем за влюбена двойка, която ни се струва странна или несъвместима. Първосигналната ни реакция е да се пошегуваме със странните хора, да ги осъдим с насмешка. А какво ще се случи, ако знаехме че точно днес, един банален ден, тези хора се сблъскват с нещо адски специално - много хубаво или много лошо. През какво минават „странните хора"? Знае ли човек..."- загатва Petya Аlexa.

Какво има предвид - очакваме да видим на 15 ноември, когато е официалната премиера на „Съдени" - един музикален клип, който въздейства като филмова лента. Повече за сюжета - Явор Бахаров е отдаден на чувствена любов с Petya Alexa. С интересно музикално включване виждаме и Малин Миланов (Monty) от група Ice Cream. В паралелна история се появява и певицата Ева Георгиева (Eva), която също се отдава на нежни ласки. Историите в "Съдени" допълват оперният певец Марчо Апостолов, както и други наши артисти.
За безкомпромисните български фенове остава да разберат дали младата Petya Alexa е научила житейските уроци за трудната любов, докато е обикаляла елитните американските театрални школи и лъскавите холивидски приеми. Това ще стане ясно на 15 ноември сутринта, когато е премиерата на клипа.

С новия си видео сингъл, "Съдени" Petya Alexa е в ролята не само на актриса и изпълнителка, но и на текстописец, сценарист и продуцент.

Трейлър:
https://www.facebook.com/petyaalexa/videos/543279552536551/

"Съдени"
Музика: Toni Rodini (Sony Music, USA) & Petya Alexa
Mix & Master: Ollipop (Universal Music) & Alex Kiprov
Текст: Petya Alexa
Режисьор: Малин Миланов (Monty)
Сценарий (видео): Petya Alexa
Оператор: Краси Андонов
Продуцент: Petya Alexa

Петя Александрова – Petya Alexa израства в България, завършва немска гимназия с отличие и започва да учи връзки с обществеността в Софийския университет. Сърцето й на артист я отвежда в престижния колеж „The Lee Strasberg Theatre & Film Institute“ в Лос Анджелис, където са усъвършенствали таланта си звезди като Мерлин Монро, Марлон Брандо, Ал Пачино, Анджелина Джоли. В школата на Страсбърг Petya Alexa се развива като артист, който пее, танцува и играе.  Като студент успява да влезе в мастерския клас на самия Дейвид Лий Страсбърг - синът на Лий Страсбърг.

В Лос Анджелис Petya Alexa успява да се пребори за главна роля във филм на Сърж Роднънски (Serge Rodnunsky). Изявява се на театралната сцена - в мюзикълите "Чикаго",  "Лов на вещици" по Артър Милър и др. Достига втори кръг-кастинг за главна женска роля във филма „Твърде Лично” („Taken”), продуциран от самия Люк Бесон.
В България Petya Alexa е познато лице от рекламни клипове (Флирт, Ариана, Bazar.bg, Кит Кат, Мтел), от филма Love.net, от сериалите „София Ден и Нощ”, "Столичани в повече", от предаванията на "Комиците" и "Пълна Лудница".

Музикалната биография на Петя се развива в града на ангелите, при вокалния педагог Дейв Строуд – вокален инструктор в „Американ Айдъл“ и на звезди като Майкъл Джексън и Джъстин Тимбърлейк. Petya Alexa посещава и Калифорнийски Университет (UCLA, където се усъвършенства като композитор и текстописец.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.