• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Peugeot на Автомобилен салон Пловдив – премиера за новия 2008 и новия Traveller

Peugeot на Автомобилен салон Пловдив – премиера за новия 2008 и новия Traveller

/КРОСС/ Тази година Peugeot представя 6 експоната от гамата си като при леките автомобили големият акцент пада върху най-новия модел на марката - Peugeot 2008, а при лекотоварните - Traveller. Експозицията се допълва от скутери и велосипеди Peugeot.
По време на Пловдивския панаир София Франс Ауто предоставя специални търговски условия за автомобили на склад. Също така, за периода на панаира може да се възползвате от специални оферти за скутери с до 30% отстъпка, които се допълват от изключително изгодни лизингови условия за период до 36 месеца с фиксирана лихва 9,9%, възможност за оперативен лизинг и пълна 2 годишна гаранция без ограничение в пробега.

PEUGEOT 2008 придобива уверен, мощен и привлекателен SUV дизайн. Продълженията на арките над колелата, новата вертикална предна решетка и прагове потвърждават неговата сила, създадена за ежедневна употреба.
PEUGEOT 2008 предлага уникално и удовлетворяващо усещане за контрол. То е пристрастяващо. PEUGEOT i-Cockpit® е уникален за PEUGEOT и въплъщава характеристиките на шофиране на PEUGEOT 2008, а именно: интуитивен, пъргав, гъвкав и по-безопасен за шофиране.
Grip Control, адаптирана система за контрол на сцеплението, осигурява на 2008 функционалност върху всякакъв вид терен. PEUGEOT 2008 е оборудван с Mirror Screen, базиран на MirrorLinkTM и Apple Carplay®, както и с камера за обратно виждане, Active City Brake и Park Assist, рядкост в този сегмент.
Несравнимата динамика е очевидна във всички версии. Двигателите Euro6 предлагат удоволствие от шофирането и същевременно икономичност. Четири версии са обявени за "Best-in-class" в своя сегмент, включително 1,2 PureTech 130 S&S с 6-степенна механична скоростна кутия.

PEUGEOT Traveller влезе по зашеметяващ начин в сегмента на автомобилите комбиспейс и VIP шатъл.
Дизайнът на PEUGEOT носи на този сегмент новите отличителни черти на SUV моделите и седаните на Марката. Новият PEUGEOT Traveller предлага много атрактивни функции, които го правят еталон в сегмента. Новата му база, адаптирана от модулната платформа EMP2, предоставя най-високо качество, ефективност и рекордно ниски нива на разход на гориво в сегмента.
Двигателите му Euro6 BlueHDi са оборудвани с най-ефективната технология на пазара за контрол на замърсяването със система SCR (Селективна каталитична редукция) и DFP (Филтър за твърди частици). Вече пробвани и тествани от юли 2013 г. досега, те съчетават удоволствие от шофирането и динамика, като предлагат до 180 к.с. и 400 Нм. Благодарение на тази технология, гамата на PEUGEOT Traveller може да се похвали със средни нива на CO2 емисии от едва 140 г/км (5,4 л/100 км), което я прави best-in-class в сегмента.
На борда PEUGEOT Traveller обещава спокойни пътувания, благодарение на пътно поведение, достойно за експертния опит на PEUGEOT. Многобройни конфигурации с до 9 места и широка гама оборудване, част от което ексклузивно за сегмента, правят PEUGEOT Traveller автомобил, който улеснява живота и се приспособява към ежедневието.
По отношение на безопасността PEUGEOT Traveller e оценен с 5 звезди на тестовете на Euro NCAP, резултатите от които са публикувани през декември 2015 г.

Трицилиндровият бензинов двигател Turbo PureTech за втора поредна година бе обявен за „Двигател на годината" в категорията си

На 18-ите награди „Международен двигател на годината", проведени в Щутгарт на 1 юни 2016 г., 1,2-литровият трицилиндров бензинов двигател Turbo PureTech, разработен от PSA Group, бе обявен за „Двигател на годината 2016" в категорията 1-1,4 литра. 1,2-литровият двигател PureTech със 110 к.с. и 1,2-литровият двигател PureTech със 130 к.с. са монтирани на автомобили в В и С сегмента. Лансиран за първи път през март 2014 г. при Peugeot 308, двигателят PureTech вече се монтира на повече от 60 различни модела по цял свят, включително Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 2008 и новите Peugeot 3008 Peugeot 5008.

Други експонати

Peugeot 208

Не е била пренебрегната нито една област при създаването на този автомобил от ново поколение. Новият PEUGEOT 208 e с по-спортен и по-класен дизайн, подчертан от 3D LED задните светлини (стандартно оборудване), оригинални цветове като блестящия Orange Power и нова гама от възможности за персонализация. Гамата е разширена с GTi by PEUGEOT Sport, подчертаващи придвижването на марката към луксозния сегмент на пазара. Налично е повече оборудване, което да улесни шофирането в градски условия (Active City Brake, MirrorScreen, камера за движение на заден ход, Park Assist). PureTech и BlueHDi отговарят на най-новия Euro 6 стандарт за вредните емисии, като специално трябва да се изтъкне най-икономичният в света двигател с вътрешно горене, изразходващ само 3 л/100 км и отделящ само 79 г/км емисии СО2! Продажбите в България стартират през юли 2015.

Peugeot 308

PEUGEOT 308 предлага иновативен, подчертано модерен и изчистен интериор i-Cockpit. Използвайки изключителната гъвкавост на новата платформа EMP2, новият PEUGEOT 308 предоставя чрез своите щедри размери обширно вътрешното пространство на купето и обем на багажника, който го нарежда сред най-добрите в сегмента.
Великолепният дизайн (олекотеност, влагане на иновативни материали) и използването на новите икономични и ефективни двигатели позволяват на новия PEUGEOT 308 да се превърне в еталон по отношение на разхода на гориво и отделянето на вредни емисии като едновременно с това гарантира уникално удоволствие от шофирането.
Богатото оборудване и високо качество поставят новия PEUGEOT 308 редом до най-добрите в сегмента, допринасяйки за придвижването на марката към луксозния клас автомобили.

Peugeot 508SW

PEUGEOT 508SW изразява придвижването на Марката към луксозния клас автомобили с оборудване като сензорен екран, камера за движение на заден ход и система за наблюдение на мъртвата зона. Той се възползва и от икономичния и ефикасен двигател 2,0 BlueHDi 180 к.с. с новата 6-степенна автоматична кутия EAT6 от последно поколение, отделяйки едва 111 г/м CO2 eмисии, с което доказва, че е едно от най-добрите предложения в сегмента.

Peugeot Partner

Здравината, новото модерно оборудване, както и новата гама от по-икономични и динамични двигатели Euro 6, правят новия Peugeot Partner Tepee още по-практичен от всякога. Във версия BlueHDi 100 S&S, той е рекордьор в сегмента с емисии на СО2 от 109 г/км. В крак с времето, новият Peugeot Partner Tepee не забравя и основните черти на своя успех: надеждност, несравнима функционалност и модулност, идеални възможности за товарене, съчетани с комфорт на борда.
С обновен стил и технологии от последно поколение - 7-инчов сензорен дисплей, MirrorScreen, интуитивна навигация и Bluetooth свързаност - новият PEUGEOT Partner Tepee утвърждава удобството на борда и се позиционира като ван на действието. Както по отношение на оборудването, така и що се отнася до двигателите той допринася за ефективността и свободата на клиентите.
Новият PEUGEOT Partner Tepee предлага едновременно по-изискан стил и усещане за здравина. Със своето специфично окачване, създаден за приключения по различните видове пътища, Partner Tepee във версията Outdoor приканва към отдих и удоволствия.
Направените проучвания показват, че клиентите на PEUGEOT Partner Tepee харесват неговия интериор, практичност и комфорт, и изразяват задоволство по отношение на качеството, надеждността и здравината. От своя страна, корпоративните клиенти одобряват размерите на PEUGEOT Partner Tepee, допълнени от неговата модулност. Всички са доволни от намалените експлоатационни разходи и оптимизираното съотношение цена/оборудване.

Vogue

Peugeot Vogue - лесен за поддръжка, достъпен, класически модел, Vogue е наследникът на Peugeot 103, лансиран през 1971 г. и най-продаваният 49,9 см3 мотопед в света с над 200 000 произведени бройки. Със своите 45 кг той е лесен за маневриране и е ваш спътник по всички терени. А сега и на промоционална цена.

Django heritage

Вдъхновен от митичните S55 и S57, Django възкресява със стил и модерност най-известните скутери на PEUGEOT от 50-те години. Едноцветен с пастелен нюанс, характерен за епохата, Django Heritage е скутер с изчистен и дискретен вид, който силно напомня за шумния Париж от 1950-те.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.