• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Завърши националната кампания за тестване на новите смарт телевизори Philips

Завърши националната кампания за тестване на новите смарт телевизори Philips

/КРОСС/ Приключи националната потребителска кампания за тестване на телевизори Philips в България, проведена в периода юли-август под мотото „Всичко е по-впечатляващо с Philips TV". През тези 2 месеца десет потребители се запознаха отблизо с най-актуалните телевизори от гамата модели за 2017 г. и направиха свои видео ревюта.

Общо кандидатите за участие в кампанията, организирана от TP Vision, бяха близо 2000, но само 10 бяха избрани за реалното тестване на новите смарт телевизори. Петър Адамов от Разлог, Благовест Николов от София, Светлин Берков от София, Кристиян Койнов от София, Румен Василев от София, Стоян Петров от Бургас, Ива Миховска от Асеновград, Милен Младенов от София, Радина Калайджиева и Ивайло Велков от Пловдив записаха авторски видео ревюта на моделите Philips от серии 6000 и 7000 (43PUS6412, 49PUS7502, 43PUS6262, 49PUS6482), които вече са достъпни на сайта на кампанията. Участниците изпробваха най-актуалните функции в областта на аудио-визуалното преживяване с Philips TV, а тенденциите, които се открояват и тази година са свързани с технологията Ambilight, всеобхватните възможности на Google Play с Android TVTM, качеството на картината благодарение на 4K Ultra HD разделителната способност и мощността на видео процесора P5 Engine.

„За нас е вълнуващо да видим толкова много българи, които проявиха реален интерес да бъдат първите, които ще тестват новите модели Philips в България. Благодарим на всички участници и се надяваме да продължим да организираме подобни инициативи, насочени към подобряване на телевизионното преживяване за потребителите в България", споделя Георги Михайлов, регионален директор на TP Vision за България.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.