• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Преглед на печата

Преглед на печата

/КРОСС/ За МВР разправата с журналисти е по-важна от борбата с корупцията, е водещото заглавие на вестник "Сега" по темата за арестувания журналист от сайта "Бивол" Димитър Стоянов и румънския му колега Атила Биро, край радомирско село. Прокуратурата нареди на ДАНС да провери обществените поръчки при еврофондовете и разследването около изгорените документи, отбелязва „Сега“ и допълва, че три дни след случая, МВР продължава да демонстрира тотално нежелание да провери има ли схема за източване на европейски средства.

Рокадите зациклиха, президентът отказа среща на коалицията за указа на Маринов, пише на първата страница на "Стандарт". Министерските рокади зациклиха и не е ясно кога ще бъдат гласувани. Независимо, че вчера властта номинира Росен Желязков за министър на транспорта, неяснотата около избора на новите членове на кабинета се засилва заради президента, който за пореден път отказа да подпише указа за освобождаване на главния секретар на МВР Младен Маринов, докато не мине съгласуването, допълва "Стандарт".

Ново поскъпване на газа и парното през януари, пише на първата си страница самоопределящия се като ляв вестник "Дума". Първият ценови шок ще усетим от октомври - на синьото гориво с 14%, а на топлото с до 10%, допълва изданието.

Темата за войната по пътищата е избрал за водеща "24 часа". 6587-ият без книжка уби бременната си с близнаци жена и 2-годишната им дъщеря при удар в дърво на пътя между Бяла Слатина, пише е водещото заглавие на вестника. Изданието отбелязва, че от началото на годината всеки месец са залавяни 770 неправоспособни водачи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.