• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Преглед на печата

Преглед на печата

/КРОСС/ Данъчните служители излизат на протест срещу масови съкращения, информира"Сега".Планирано е от 1 май да се съкрати звеното "оперативни проверки", в което работят близо 300 души. Функциите на това звено ще се поемат от служители в други направления, гласи съобщение на НАП.

"Дума"пише: "Гонят 250 данъчни служители от оперативния контрол". Служителите на НАП излизат довечера на протест, добавя изданието.

След като шуменец осъди ВиК заради мътна вода от чешмата, всеки един български гражданин може да иска по-ниски сметки, ако водата е с повишена мътност, пише "Труд".След като качеството на водата не отговаря на изискванията на Наредба 9, не са длъжни да плащат цялата постановена им сума, обяснява спечелилият делото Владимир Герчев.

"Труд" припомня, че днес съдът ще решава дали да остави в ареста 29-годишната Цвета Таскова, обвинена за катастрофата с автобуса, при която загинаха шест думи. В Сливен ще се простят с една от жертвите на тази катастрофа, 31-годишна начална учителка.

21-годишна потроши десет автомобила, пише "Стандарт".Танцьорка в пловдивски нощен клуб, употребила алкохол и марихуана, налетя на паркирани в тясна улица автомобили, половината от тях стават само за скрап. Собственикът на автомобила, приятел на шофьорката, признал, че тя съсипва втора скъпа кола.

"Адът на пътя няма край", това е водещото заглавие на "Земя".Вестникът изрежда черната серия от почивните дни на пътно-транспортни произшествия с човешки жертви.

"Българите - в Европа, а у нас внасят работници от Украйна и Армения", пише на първа страница " 24 часа".Над три хиляди са доведените от чужбина работници за една година, в същото време над две хиляди българи са напуснали страната.

Евродепутатът Андрей Ковачев уверява в интервю за "Стандарт":"Няма да тръгне бежанска вълна заради изстреляните в Сирия ракети".

"Безсмислицата в Сирия", така е озаглавен коментар в "24 часа"за ударите в нощта срещу петък.

След кончината на Милош Форман, вчера ни напусна още един велик режисьор - по-големият от двамата братя Тавиани, 88-годишният Виторио, съобщава "Сега".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.