• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

4 малко известни ски писти в България

4 малко известни ски писти в България

/КРОСС/ Сезонът на зимните спортове вече е в разгара си и сме сигурни, че много от вас нямат търпение да се впуснат в снежни приключения. Добра идея е да разнообразявате пистите и да се отправяте към непознати такива. Затова решихме да подберем за вас няколко по-малко известни места, за практикуване на зимни спортове.
Ето ги и тях:
1. Цигов чарк
Ако сте начинаещи скиори или сноубордисти, Цигов чарк е мястото за вас. Пистата е сгушена в красивите Родопи. Съвсем близо до едноименния курорт се намират Батак и Велинград, така че може да съчетаете спусканията по пистата заедно с разходка из двата града и посещаване на забележителностите наблизо. Препоръчваме ви да се отбиете и до язовир Батак, който през зимата е приказен.
2. Пистата при комплекс „Здравец"
На по-малко от 30 км от Пловдив се намира истинско ски царство - ски пистата към хотелския комплекс „Здравец". Освен че е много близо до града и в сърцето на Родопите, пистата предлага възможност и за нощно каране. Мястото е изключително удобно, като след карането ще може да се отдадете на почивка и вкусни гозби в комплекса.
3. Картала
Малко известната местност Картала се намира край Благоевгради е подходяща както за малки и големи, така и за опитни и неопитни скиори. Лифтът към пистата и двата влека ви дават възможност без никакви усилия да
прекарате цял ден по планинските склонове на Рила.  Определено си заслужава да я посетите, ако все още не сте.

4. Беклемето

Ски курортът Беклемето се намира в близост до град Троян в сърцето на Стара планина. Локацията е повече от добра, тук се правят и част от зимните спортни състезания в страната. Местата, на които може да отседнете в близост до трите писти в курорта, са много и разнообразни - от малки и уютни вили до хотелски спа комплекси. С други думи - има за всекиго по нещо.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.