• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Плевнелиев ще участва в отбелязването на 70-годишнината на ЮНЕСКО

Плевнелиев ще участва в отбелязването на 70-годишнината на ЮНЕСКО

/КРОСС/На 16 ноември президентът Росен Плевнелиев ще бъде на работно посещение във Френската република по повод 70-годишнината от подписването на учредителния акт на Организацията за образование, наука и култура на ООН (ЮНЕСКО).

Терористичните атаки в Париж от 13 ноември т.г. промениха дневния ред на форума. Фокусът на конференцията ще бъде върху търсенето на устойчиви решения за борбата с тероризма. България ще бъде част от диалога и решенията в този критичен за Европа и света момент и по тази причина президентът Росен Плевнелиев ще вземе участие във форума.
Държавният глава ще направи изказване в рамките на форума.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Офшорков

До сега се чудех защо не сме отнесли още някой терористичен акт, след като сме такава лесна мишена… Вече знам отговора на загадката! С такова недоразумение (да не кажа с такъв путьо) за президент и мафиотско правителство, атентатори просто не са необходими. Те самоотвержено им вършат работата…

15.11.2015 21:12:19

Анонимен

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ТОЯ КРЕТЕН – ПРЕЗИДЕНТ! Пред британския вестник „Индипендънт“ българският президент Росен Плевнелиев обявил, че Кремъл води хибридна война на Балканите, насочена към дестабилизацията на цяла Европа. Плевнелиев настоява Европейският съюз (ЕС) и НАТО да направят повече, за да противодействат на руската агресия. „Най-ефективният и надежден за Русия начин да дестабилизира Европа е посредством Балканите и именно върху него се фокусира Путин. Нашето послание към ЕС, генералния секретар на НАТО, нашите партньори и съюзници от Запада е, че Балканите трябва да бъдат в самото сърце на европейската политика за сигурност. Направете повече за нас, за да направите повече за себе си“. Плевнелиев рекъл, че на 25 октомври уебсайтовете на Министерски съвет, парламента и ЦИК бяха жертва на кибер атаки. „Посочвайки с пръст към руския президент Владимир Путин, той (Плевнелиев) заявява: „Малко страни в света могат да организират такива атаки“, пише „Индипендънт“. Плевнелиев посочва, че след Кримската криза руски самолети 10 пъти са нарушавали въздушното ни пространство. Президентът твърди, че основните партньори в НАТО не са били достатъчно убедителни в отговора си на хибридната война на Русия на Балканите. Плевнелиев обяснява, че България работи с бежанците единствено според Дъблинските регулации: „Всеки бежанец, дошъл в България, ще бъде регистриран. Това не е случаят с Италия или Гърция, нито случаят с Хърватия, Словения, Македония, Сърбия, Унгария или Австрия“, казва българският президент пред британското издание. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ТОЯ КРЕТЕН – ПРЕЗИДЕНТ? Възможно ли е да сме толкова претръпнали, че да ПОЕМАМЕ БЕЗДУШНО ПРОДАЖНИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ, ПРОИЗВОДЕН И СЪТВОРЕН ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ?!

15.11.2015 18:39:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.