• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Проф. Маринов: Отчетът на Плевнелиев прехвърли границата на приличието

Проф. Маринов: Отчетът на Плевнелиев прехвърли границата на приличието

/КРОСС/Отчетът на Росен Плевнелиев прехвърли границата на приличието с един крайно самохвален тон. За такива неща говори историята. Имам принципни несъгласия с някои негови тези. Това каза Александър Маринов по БНТ.

Като тон, беше по-обран президентът. Нашите интереси не съвпадат механично с тези на другите страни членки. Кой избира курсът? Какви сме ние? Не виждам реална заплаха от смяна на курса. Това е изкуствено нагнетяване на страхове.

От 2013 г. Плевнелиев се държеше като партиен политик. Той завършва мандата си с прецедентно ниска подкрепа, защото много хора му се присмиват. Основните щети Плевнелиев си ги нанесе сам. Президентът намекна, че може да има срив заради интегритета на служебното правителство. На основата на какво се правят такива спекулации?! Дивашка е идеята на ГЕРБ да даде на президента да прави райониране.

Хубаво е това за създаването на библиотека, но други са критериите за оценка на президента. Никой от президентите нямаше силно влияние след мандата си. Но имаха различно влияние. Радев ще има по-тежък мандат. И не само заради Русия, а и заради съюзите, в които участваме -НАТО и ЕС .

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Плевнелиев беше марионетка, грижеща се за чужди интереси! Той говореше това, което мислеше, че очакват от него истинските му господари. И беше готов до края да им угоди. И не е само той. В страната ни има доста политици, които работят за чужди интереси. На едни им плащат, други ги подслушват и шантажират, на трети им обещават високи постове.

19.01.2017 11:36:09

Анонимен

ПРИЛИЧИЕТО ПРЕХВЪРЛИХА НЯКОИ ДРУГИ, НЕ ПРЕЗИДЕНТТА

19.01.2017 09:20:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.