• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

99 % от храните са ГМО!

99 % от храните са ГМО!

/КРОСС/Как да сме сигурни какво ядем, след като 99% от храната на пазара се оказва генномодифицирана?

И как да вярваме на думите, че ГМО продуктите са "безвредни" и в допустимите за здравето граници, щом се разболяваме от непознати болести и различни кожни заболявания, за които няма лечение!

Изглежда, че, ако доскоро, животът на село и работата на полето, се приемаха за срамни от „градския елит" - то сега все по-належащо става да си отглеждате сами плодове и зеленчуци, ако искате да знаете какво ядете!

Оказва се, че са останали само няколко плода, които не са подложени на генномодификация: авокадо, арония, боровинки и малини. Това са най-чистите според специалисти плодове в хранителната промишленост. А останалите? Те явно са ГМО.

Ето и класацията на най-генномодифицираните продукти според „Грийнпийс": царевица, ябълки, целина, чушки, праскови, ягоди, грозде, спанак, краставица, картоф, фасул, зеле, тиквички.

Припомняме и друг факт. Само преди дни двама американски журналисти, работили над документална поредица за вредите от ГМО, са били уволнени. Защо? Защото са се опитали да дадат гласност на работата на компания „Монсанто" (обвинявана в производството на ГМО продукти).

След като ТВ проектът им е бил спрян за излъчване, на двамата журналисти са предложени солидни бонуси, за да си ...траят. Те обаче не са се съгласили и са били уволнени.

Редно е да се запитаме - с какво се храним и доколко „безвредни" са ГМО-продуктите, щом водят до уволнения и други нечестни ходове - на запад?

И докога няма да ни интересува какво слагаме на масата вечер? Докато е евтино или, докато не... умрем (но не от глад!).

Източник: Lentata.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.