• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Започва най-вкусният фестивал в Пловдив

 Започва най-вкусният фестивал в Пловдив

/КРОСС/ От 6-ти до 9-ти юни в Пловдив ще се проведе  „Plovdiv Food Park Festival" 2019 - място за почитателите на хубавата храна, кехлибарените пенливи напитки от цял свят  и още много неустоими кулинарни преживявания, разположени в уникална фестивална територия в подножието на Младежкия хълм.
Стрийт културата все повече завладява Европа като създава емоционална връзка между публика и участници. Емоционални моменти, които хората прекарват на открито със своите семейства и приятели и помнят дълго, запазват спомени от добре прекараното си време заедно в парка. Пловдив винаги е бил град на емоциите, и хората ще усетят енергията на града, в който мултикултурното разнообразие е водещата сила на хилядолетния, най-стар жив град в Европа!
"Plovdiv Food Park Festival" 2019 е събитие, което обединява над 350 невероятни специалисти в кулинарията, пивовари от цял свят, майстори от барбекю културата, сладкари, специалисти в перфектно миксираните напитки, вино производители и още много завладяващи рецепторите вкусни чудеса. На едно място се събират и най- атрактивните кухни на колела (караваните), за да покажат уменията си пред пловдивчани и гостите на града. Във фестивалната зона ще има също атракциони и забавления за деца, хендмейд пазар с едни от водещите артисти в България, фермерски пазар с производители от региона, игри и съревнования за тези, които смятат себе си за гурота на барбекюто.. и още куп изненади за добре прекарано време в парка. Музикалната програма, която фестивалът ни представя, е за да ни бъде още по голям айляка - вечерни концерти с любими банди, а през деня, зад пулта на сцената застават добрите пловдивски клубни диджеи с много, много лежерни сетове за да е още по-приятно и вкусно. Не забравяйте и домашните си любимци - те са добре дошли на фестивала.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.