• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Двама пловдивчани преплуваха с кану централен градски подлез

Двама пловдивчани преплуваха с кану централен градски подлез

/КРОСС/ Двама пловдивчани преплуваха с кану чисто новия подлез на централната улица Гладстон, чиято лента беше прерязана след дълъг ремонт преди 2 месеца. Двамата се спряха при закъсал автомобил, за да видят могат ли да помогнат с нещо на бедстващите! Случката е от снощи по време на големия порой, който буквално потопи града под вода.

Други зевзеци се пробваха да преплуват града при водни условия и се пуснаха по бул. Руски. Облечени в дъждобрани, шегаджийте очевидно не се притесняваха от водните гейзери, образуващи се от преминаващите автомобили.

От 20.30 ч. в сградата на ОДМВР - Пловдив се събра извънреден кризисен щаб под ръководството на ст. комисар Ат. Илков. Участват началникът на отдел ОП комисар Венелин Младенов, началникът на сектор Пътна полиция гл. инспектор Димитър Димитров, зам.-кмет по транспорта и обществения ред Златин Велев, кметовете на райони в Пловдив, директори на Общински предприятия "Чистота" и "Градини и паркове" Иван Стоянов и Стоян Алексиев, н-к отдел "Обществен ред и управление при кризи" в община Пловдив.

Над 20 патрулни автомобила на ОДМВР - Пловдив са разположени по невралгичните точки в града. Там има и дежурни екипи на ОП "Чистота" и почистващата фирма КМД. Усложнено е състоянието и са затворени за движение подлезите на Скобелева майка и Гладстон, бул. Марица юг под моста на УХТ, бул.Васил Априлов железен мост, Шести септември преди Адата до Макдоналдс, Найчо Цанов, части от бул. Санкт Петербург, бул. Освобождение до военните поделения, Коматевско шосе, участъци от бул. Христо Ботев от Сточна гара до бул. Източен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.