• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

„Денят започва" с изнесено студио от Пловдив и Варна

„Денят започва" с изнесено студио от Пловдив и Варна

/КРОСС/ От 5-ти до 9-ти септември сутрешният информационен блок на БНТ „Денят започва" ще се излъчва пряко от градовете Пловдив и Варна.

На 5 и 6-ти септември центърът на националното честване на Денят на Съединението - Пловдив, ще бъде първи домакин на сутрешния блок. Сред гостите на предаването ще бъде кметът на града Иван Тотев, който ще коментира проблемите, пред които опазването на паметниците на културата изправя местните власти. Перспективите за развитие на Пловдив ще бъдат във фокуса на вниманието, а репортерите на БНТ ще разкажат за емблематични исторически забележителности на един от най-старите градове в Европа. Зрителите на обществената телевизия ще имат възможността да станат част от празниците, с които футболните феновете от Пловдив ще отбележат 90-та годишнина на любимия си клуб „Локомотив - Пловдив". В деня на официалния празник - Съединението на Княжество България с Източна Румелия, камерите на БНТ ще предават традиционната възстановка на историческите събития от 6-ти септември 1885 година. В празничния ден предаването „Денят започва" ще бъде с по-дълга продължителност - от 7:00 до 10:30 часа.
От 7-ми до 9-ти септември сутрешният информационен блок на БНТ1 „Денят започва" ще се излъчва пряко от Варна. Един от специалните гости в предаването ще бъде кмета на града Иван Портних. Зрителите на БНТ също ще имат възможност да се включат в диалога с него, като зададат предварително своите въпроси на news.bnt.bg.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.