• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Четири идеи за технологични подаръци за Коледа

 Четири идеи за технологични подаръци за Коледа

/КРОСС/ Празниците наближават, а с тях идва и предизвикателството да изберем подходящ подарък за нашите близки и приятели. Когато става въпрос за технологични подаръци, изборът става още по-труден, тъй като разнообразието при тях е огромно и човек трябва добре да проучи спецификите им преди да направи покупка.

За да ви спестим затрудненията, сме подбрали пет идеи, с които можете да изненадате приятно семейството и познатите си за Коледа.

Дрон

Дронът може да бъде подходящ подарък, както за дете, така и за възрастни хора. Разнообразието от модели на пазара е голямо и в зависимост от бюджета, с който разполагате, можете да изберете достъпен вариант за забавление на цена, започваща от двайсетина лева, както и по-комплексни дронове, които могат да струват няколко хиляди лева и които вероятно скоро ще подлежат на регулация.

В по-напредналите модели има вградени GPS и компас, които им осигуряват по-добро управление, както и система, гарантираща голям обхват и височина на полета. А за притежателите им остава да се насладят на света от високо и да правят впечатляващи снимки и видеоклипове.

Независимо какъв модел сте избрали и дали е квадрокоптер или хексакоптер, важно е също човекът, който ще го получи, да може да го управлява. На теория управлението на подобни летателни апарати се усвоява лесно и всеки, който поне веднъж в живота си е ползвал контролер, може да свикне доста бързо. На практика обаче е малко по-сложно.

Гейм конзола

Напоследък това е един от най-желаните подаръци, които запалените геймъри биха искали да открият под елхата си, особено след излизането на множество ексклузивни игри за най-популярните приставки.

Освен, че са достъпни, с тези устройства се работи лесно и интуитивно. Ако изберете PlayStation 4 няма да сбъркате, тъй като това е най-популярната конзола у нас и като такава осигурява множество партньори при мултиплейър игрите и освен това онлайн покупките се осъществяват през български PlayStation Store, където може да се пазарува с левове. А и за нея има най-много ексклузиви.

Другата японска платформа Nintendo със своя продукт Switch заличава разделението между преносима конзола и "домашна" такава като дава възможност да се играе навсякъде и по всяко време. Xbox One X пък е най-мощната игрална конзола, създавана някога и като такава е подходящ подарък за всеки технологичен ентусиаст. Независимо от това на коя конзола ще се спрете, с този подарък ще осигурите на получателя му часове гейминг забавление и приятен начин за отпускане след натоварения ден.

Нов смартфон

Друго добро предложение е нов смартфон. И тук, както при дроновете и гейм конзолите, изборът е доста разнообразен - има много възможности и човек лесно може да се подведе.

Съветваме ви обаче, да помислите за какво предимно ще използва новото си устройство бъдещият му притежател, каква процесорна мощ, камера и дисплей му трябват и така изборът ви значително ще се улесни. Ако решите да подарите смартфон за игри, то тогава за предпочитане е да изберете такъв с мощен хардуер. Ако смартфонът ще се използва предимно за чат и социални мрежи, тогава значително по-достъпен модел може да свърши добра работа.

Електронен четец

Ако търсите подарък за фенове на книгите - без значение мъже или жени - вероятно бихте ги зарадвали с нов електронен четец.

Освен, че е елегантен и практичен, този подарък е изключително полезен. Едно от най-големите му предимства е, че не уморява очите, тъй като дисплеят му не използва излъчена, а отразена светлина.

Освен това батерията на тези устройства обикновено издържа близо месец с едно зареждане. Това дава огромна независимост и собственикът му може лесно да носи със себе си десетки или стотици книги, без те да му заемат място.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.