• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Проверяват цялата КТ "Подкрепа" за доносници

Проверяват цялата КТ "Подкрепа" за доносници

София /КРОСС/ Всички лица на изборни длъжности в Конфедерацията на труда "Подкрепа" ще минат на проверка в комисията по досиетата за това дали са сътрудничели на тайните служби на комунистическия режим. Това обяви президентът на синдиката Димитър Манолов във фейсбук. Ще се търсят досиета за над 400 души. Според Манолов нито една друга организация у нас не е предприемало подобно действие в подобни мащаби, съобщава Клуб З.

Ето и целия му статус в социалната мрежа:

"Току-що подписах писмото и изпратих данните на комисията по досиетата за проверка на абсолютно всички лица, без изключение, на изборни длъжности в Конфедерацията на труда "Подкрепа", избрани на IX-ия редовен конгрес на организацията, както и на тези, избрани впоследствие на конференциите на професионалните и регионалните ни организации, приключили в края на месец юни. На своя глава добавих и избрания на Конфедеративен съвет Национален стачен комитет, макар и по изискването на закона той да не е ръководен или контролен орган. Има - няма 400 души.

Много бих се радвал някой да ми посочи поименен пример за друга организация, направила същото в тези мащаби.

А особено бих се зарадвал, ако прочета имената на някои от най-кресливите, ама надали. Че там има доказана сериозна опасност да им върнат неудобни "положителни" отговори.

Медицински факт, както би казал Остап Сюлейман Берта Мария Бендер бей. Недай си, Боже, да отворят архивите и на някои задгранични служби!"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.