• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

ACP: Джендър идеологията уврежда децата

ACP: Джендър идеологията уврежда децата

/КРОСС/ The American College of Pediatricians настоява преподаватели и законодателите да отхвърлят всички политики, които създават у децата впечатление, че съществуват повече от два биологични пола. Те са категорични, че фактите, а не идеологията определят реалността. Учените от американската асоциация изтъкват множество такива в защита на това, че съществуват само два пола.

Научното определение за пол се базира върху двата типа хромозоми - ХХ или ХY. Няма нито едно доказателство, че при нормално разпределение на хромозомите съществува биологично определение за „трети пол", отбелязват те.
Нека не смесваме науката с либералното говорене и да правим разлика между сексуална ориентация и пол, призовават педиатрите. Никой не се ражда с определена сексуална ориентация, но се ражда с ясно дефиниран пол, призовава ACP. Той се определя не от външните полови белези, а от наличието на определен тип хромозоми, допълват американските учени.
Ако някой мисли, че е роден с различен от хромозомния му пол мъж в женско тяло или жена в мъжко - това сочи психологическо разстройство. Лъже ги умът, не тялото, категорични са учените. Това не важи за хермафродитите, които са родени със сгрешени хромозомни двойки. При тях става дума за изключения, уточняват те.
Педиатрите подчертават, че пубертетът не е болест и зачестилото напоследък приемане на лекарства за хормонален блокаж по време на тийнейджърските години е изключително опасно.
Твърди се, че ако минат през нормален и нетретиран с лекарства пубертет, 88% от сексуално обърканите деца в крайна сметка приемат своя естествен пол.
Възрастните, които приемат хормони за промяна на пола, са двойно по-застрашени от самоубийство и тежка депресия, в сравнение с тези, които преодолеят психологическия си проблем, предупреждава ACP и настоява насърчаването на приема на хормони, променящи пола, да бъде криминализирано като насилие над деца.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.